- Alle gutter bør nappe øyenbrynene

Paradise-Daniel tar pinsetten fatt flere ganger i måneden...

- FORFENGELIGE PARADISE-GUTTER: - Jeg tror alle guttene på hotellet utenom Emil, havner i kategorien "forfengelige", sier Daniel Hamnes (t.h.) til Seher.no. Her poserer han for Seher.no i Mexico med Stian Claudi Reinung. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- FORFENGELIGE PARADISE-GUTTER: - Jeg tror alle guttene på hotellet utenom Emil, havner i kategorien "forfengelige", sier Daniel Hamnes (t.h.) til Seher.no. Her poserer han for Seher.no i Mexico med Stian Claudi Reinung. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Som sønnen av mannen bak "Frøken Norge" - Geir Hamnes - er Daniel Hamnes (22) fullt oppdatert på hva modell-jentene gjør for å holde utseendet så plettfritt som mulig.

Men Daniel hevder også norske gutter kan bruke mange av de samme triksene for å se best mulig ut.

Til Seher.no innrømmer hanl at et av hans personlige knep er å  nappe øyenbrynene sine, for å holde dem velstelte.

- Jeg napper øyenbrynene jevnlig, kanskje tre ganger i måneden, selv om jeg faktisk ikke har noen pinsett for øyeblikket. Så jeg må hjem til pappas hus for å låne det, sier Hamnes med et smil.

Daniel innrømmer at han nok er en av de mest forfengelige gutta i årets "Paradise Hotel", og hevder han ofte kan bruke tre timer foran speilet, når han skal ut på byen i Norge.

- Jeg er forfengelig ja, men når det for eksempel gjelder øyenbryn, så mener jeg alle gutter hadde hatt godt å nappe en gang i blant. "Unibrow" eller mørke hår midt i panna er noe av det verste jeg ser, sier han til Seher.no.

Hamnes hevder han ikke er redd for å bli gjort narr av på grunn av sin forfengelighet.

- Folk får mene hva de vil om meg. Jeg er trygg på den jeg er. Og på Paradise var jeg ikke alene om å være opptatt av utseendet. Jeg tror alle gutta bortsett fra Emil (Løvstad red.anm) havner i kategorien "forfengelige".

Selv om han ikke har noe problem med å nappe øyenbrynene, hevder Daniel det er utelukket for ham å ty til operasjoner og anti-rynkemiddelet Botox for å holde på ungdommen etter hvert som han blir eldre.

- Jeg gleder meg til å bli eldre. Jeg håper jo at jeg skal bli gammel på samme måte som Brad Pitt, som bare blir tøffere med årene. Mange damer rundt 25 er jo også svake for eldre menn, sier han med et smil til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Vi sover uten dyne