GIFTEKLARE?: Drew Barrymore sjekket hvor mye det kostet å leie spahotellet til en sommerseremoni, da hun var på romantisk ferie med kjæresten Justin Long. Foto: All Over Press
GIFTEKLARE?: Drew Barrymore sjekket hvor mye det kostet å leie spahotellet til en sommerseremoni, da hun var på romantisk ferie med kjæresten Justin Long. Foto: All Over PressVis mer

Alle gode ting er tre?

Drew Barrymore planlegger sitt tredje bryllup.

SEHER.NO: Skuespilleren Drew Barrymore (33) satser på at det er sant som de sier, at alle gode ting er tre.

Med to havarerte ekteskap bak seg, er Drew nå på jakt etter det perfekte stedet å inngå sitt livs tredje bryllup med kjæresten Justin Long (29) som hun har vært sammen med siden august i fjor.

Paret er stormende forelsket og klarer knapt å holde fingrene av hverandre.

Drew skal nå ha undersøkt prisene på private bryllupsseremonier...

Forrige uke nøt hun late dager på et luksushotell i Mexico med sin utkårede. Det spekuleres nå kraftig i om bryllupet vil stå i det spansktalende paradiset.

Long, som også er skuespiller, overrasket Drew på 33-årsdagen hennes med et opphold på fasjonable "Casa Magnam", et spahotell i Tulum Beach, Mexico.

Hotellet ble tidligere brukt som "festhuset" til den colombianske narkotikabaronen Pablo Escobar. Det er et svært svært populært sted blant kjendisene og både Jude Law (35), gifteklare Sienna Miller (26), Linda Evangelista (42) og Cindy Crawford (42) er blant tidligere gjester.

- Justin booket en renselsespakke til henne. De nøt massasje og gjorde yoga, sier en kilde til Daily Mail.

Spahotellet tilbyr også intime bryllup og Drew undersøkte hvor mye det ville koste å leie stedet til en privat seremoni på sommeren.

Barrymore skilte seg fra komikeren Tom Green i 2001, etter bare seks måneders ekteskap. Før det var hun gift med den walisiske bartenderen Jeremy Thomas i rekordkorte seks uker i 1994.

Vi krysser fingrene for at det tredje ekteskapet ikke vil gjenspeile noen av titlene på filmene den nye brudgommen har spilt i: "Drag Me up to Hell" og "The Break-up".

Les også: Donerte bort fem millioner!