KLOKKENE RINGER: Paret ønsker å gifte seg til neste år og ha en rolig seremoni, uten jag fra media. Foto: AP
KLOKKENE RINGER: Paret ønsker å gifte seg til neste år og ha en rolig seremoni, uten jag fra media. Foto: APVis mer

Alle gode ting er tre?

"Brent barn skyr ilden", sies det. Men "Beatles"-legenden Paul McCartney har ikke mistet troen på kjærligheten.

SEHER.NO: Visstnok skal Sir Paul McCartney allerede være i gang med bryllups-forberedelsene, for tredje gang, skriver Femalefirst.

"The Beatles"-legenden ivrer etter å smi seg i hymens lenker med Nancy Shevell - kjæresten gjennom to år. Tidligere i måneden organiserte han et familietreff i Kariben, hvor han la frem fremtidsplanene sine for barna.

- Paul og Nancys kjærlighetsforhold er meget stødig, og de har ingen hast med å bli gift. Neste år har blitt nevnt som et mulig tidspunkt, men ingen av dem ønsker å lage en ståhei av dette, forteller en venn av 67-åringen til Daily Express.


Vennen forteller at seremonien vil foregå i USA og kommer til å være av beskjeden art.

- Ideelt sett ønsker Paul å gifte seg uten at media lager noe oppstyr, men det spørs om det kommer til å skje, kan han fortelle.

Heather Mills - Pauls andre kone og mor til hans yngste datter, Beatrice (6) - har blitt informert om gifteplanene. Veldedighetarbeideren giftet seg med ”Let it Be”-sangeren i 2002. I 2008 var det kroken på døra for paret, og etter en bitter skilsmisse, stakk ekskona av med over 220 millioner kroner av Pauls formue.

Pauls første ekteskap, med vegetarianeren Linda, var kjent som et av de mest lykkelige og harmoniske  ekteskapene i showbiz-verdenen. Paret var gift fra 1968 og frem til hun døde av kreft i 1997.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun ble hoppende glad