Alle gode ting er ni...

Det skal mer enn åtte havarerte ekteskap til for å ødelegge Elizabeth Taylors tro på kjærligheten.

GIFTER SEG - IGJEN: Elizabeth Taylor gjør seg klar for sitt niende "I do". Foto: All Over Press
GIFTER SEG - IGJEN: Elizabeth Taylor gjør seg klar for sitt niende "I do". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Filmdivaen Elizabeth Taylor (74) har ikke fått nok av å gå opp kirkegulvet. Nå planlegger hun sitt niende bryllup!


Ti år etter den bitre skilsmissen fra lastebilsjåføren Larry Fortensky har Liz funnet lykken med den 17 år yngre fotografen Firooz Zahedi (57), og innen utgangen av året kan han bli skuespillerinnens ektemann nummer åtte.


Liz giftet seg første gang i 1950 med den norskættede Conrad Hilton jr - grandonkelen til Paris Hilton (25). Senere har hun blant annet vært gift to ganger med skuespilleren Richard Burton og fått tilsammen fire barn med tre forskjellige menn.


SE HER: Elizabeths kollega gleder seg til Nobel-jobb


- Hun har hatt noen forferdelig mørke stunder gjennom de siste årene. Men det er utrolig hvordan hun har kommet seg, sier en nær venn av Liz til Daily Express.


- Hun har funnet lykken i armene til en mann, og det er vidunderlig å se dem sammen. Liz lever for å bli elsket. For noen stjerner handler det om arbeid, familie eller til og med shopping. Men for Liz har romantikken alltid vært drivkraften.


Zahedi og Liz fant tonen da han jobbet som stillsfotograf på mange av hennes film- og TV-innspillinger. Den siste tiden har han pleiet henne gjennom hennes mange helseproblemer.


- Firooz er den perfekte match for henne; sjarmerende, vittig og sofistikert. Han er ingen gullgraver, han har nok penger selv. Og han er fornøyd med bare å sitte ved siden av henne når hun ikke føler seg frisk nok til å farte rundt, sier en kilde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer