Alle frykter for "livet"

Lost-stjernen vet at de kan dø når som helst!

LEVER I UVISSHET: Josh Holloway, Dominic Monaghan og Matthew Fox aner ikke om de "lever" eller "dør" før de får manuset noen dager før innspilling.
LEVER I UVISSHET: Josh Holloway, Dominic Monaghan og Matthew Fox aner ikke om de "lever" eller "dør" før de får manuset noen dager før innspilling. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det å være stjerne i den populære TV-serien Lost er ingen dans på roser. Nå er tredje sesongen i gang, og ingen av skuespillerne vet hva som skal skje. Eller hvem av dem som skal "dø"....

SE OG HØR TV: Sniktitt på tredje sesong!

Ingen av skuespillerne vet særlig mye om handlingen før de begynner på opptakene. Det har fått mange av dem til å frykte for jobben, i følge aftonbladet.se.

- Alle er redde for at deres karakter skal dø, sier Josh Holloway som spiller "Sawyer".

LES MER:
Lost-stjerner ble nakenbadere!

Yunjin Kim, "Sun", sier det slik:
- Vi får manuset bare noen få dager før innspilling. Fram til da aner vi ingen verdens ting.


LES MER: Heftig Lost-fest på Hawai!


For skuespillerne er uvissheten tøff å takle:

- Mange av de som er med i serien har hus her på Hawai og barna trygt plassert på lokale skoler. Det er ikke bare, bare å rive opp slike røtter, sier Josh Holloway.

Men produsenten av TV-serien står på sitt. Han holder kortene tett til brystet, og vil ikke gi noen forvarsel om hvem som får "leve" eller hvem som må "dø".


PS: TVNorge har bestemt seg for å sende de seks episodene av sesong tre etter jul. I USA har man sendt tre episoder, mens svensk TV4 hadde sesongstart onsdag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer