Alle frykter Charlotte

Ingenting kan hindre glamourmodellen Charlotte Fredriksen i å komme i medienes søkelys...

INGEN HINDER: Charlotte tar hevn på de hun ikke liker... Foto: Jan-Petter Dahl,Se og Hør
INGEN HINDER: Charlotte tar hevn på de hun ikke liker... Foto: Jan-Petter Dahl,Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lystløgner?


SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at glamourmodellen Charlotte Fredriksen (20) hadde lagt ut bilder av en naken John Arne Riise (26) på sin hjemmeside.


Hun hevdet at hun følte seg dårlig behandlet av Riise, etter at de to for et par år siden hadde et forhold, og nå var det på tide å si "takk for sist".


- Jeg var vel litt småondskapsfull og la dem ut nå, sa Fredriksen til VG.


Glamourmodellen har gjort det til et levebrød å henge ut norske kjendiser, og Riise er bare en i rekken av kjendiser som har fått føle det på kroppen.


LES OGSÅ: Nakensjokk for Tefke


Charlotte, som i 2005 var en del av Team Aylar, har lenge lurt norske medier til å bite på sine mange historier, blant annet om forhold til realitykjendiser, idrettsstjerner, finansfolk og artister.


Blant annet hevdet hun også å ha hatt heftig sex med Robbie Williams under et av hans oslobesøk. Se og Hør, som er et av bladene som har klart å avsløre Fredriksens usanne historier, avslørte den gang løgnen før bladet gikk i trykken og intervjuet kom derfor aldri på trykk.


Flere pikante bilder på avveie? Se her!


Også Aylar Lie (22), som for to år siden var sjefen til Fredriksen i Team Aylar, har gjennomskuet den blonde glamourmodellen, og sier at Charlotte er en lystløgner.


- Charlotte fremsto etter hvert som en lystløgner som kom med de utroligste påstander. Hun laget et dårlig rykte for alle jentene, og det virket så ustabilt at jeg valgte å avslutte samarbeidet med henne etter et halvt år. Jeg ga henne flere sjanser, men det ble bare verre, sier Aylar til Se og Hør.


LES MER: Sandra pornomanipulert


Se og Hør har gjort gjentatte forsøk på å få Fredriksen i tale - uten å lykkes!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer