- Alle familier har problemer og vi er intet unntak

Jay-Z og Solange åpner seg endelig om det sjokkerende heis-angrepet.

DÅRLIG STEMNING: Angrepet fant sted etter Met-gallaen i New York 5. mai. Dette bildet er tatt sekunder etter slagsmålet i heisen og ansiktsutrykkene sier sitt.  Foto: Splash News/ All Over Press
DÅRLIG STEMNING: Angrepet fant sted etter Met-gallaen i New York 5. mai. Dette bildet er tatt sekunder etter slagsmålet i heisen og ansiktsutrykkene sier sitt. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken publiserte kjendisnettstedet TMZ en videosnutt av en opphetet krangel mellom Solange Knowles (27) og Jay-Z (44) inne i en heis.

Et overvåkninskamera fanget opp at Beyoncés (32) søster rasende går til angrep på hip hop-mogulen med både slag og spark.

Videosnutten viser at Jay-Z, Beyonce og Solange går inn i heisen sammen med en fjerde person, som ser ut til å være en livvakt, og kort tid etterpå kaster hun seg over svogeren mens hun skriker til ham.

Livvakten prøver å holde Solange tilbake, men hun klarer likevel å få inn flere slag. Jay-Z holder foten hennes fast ved en anledning, men er ikke fysisk mot henne på andre måter.

Se TMZ-videoen under:

 

I etterkant av hendelsen har spekulasjonene rundt hva som forårsaket raserianfallet rast på internett.

Torsdag kveld (norsk tid) tok Jay-Z og Solange på seg sin del av skylden - uten å avsløre hva som egentlig trigget episoden.

- Det viktigste er at vi som familie har jobbet oss gjennom dette, skriver de i en pressemelding til The Associated Press.

- Jay og Solange tar begge sin del av ansvaret for hva som har skjedd. De erkjenner begge sin rolle i denne privatsaken som utspilte seg i offentligheten. De har sagt unnskyld til hverandre og vi har nå kommet oss videre som en samlet familie, står det videre.

Påstandene om at Solange var sterkt beruset og utagerende da hendelsen fant sted, hevder de derimot at ikke stemmer.

- Når alt kommer til alt, så har alle familier problemer og vi er intet unntak. Vi elsker hverandre og fremfor alt er vi familie. Vi har nå lagt dette bak oss og håper alle andre også vil gjøre det samme, avslutter de.

Kort tid etter basketaket slettet Solange bilder av Beyoncé på sin Instagram-konto. Torsdag la derimot begge søstrene ut gamle og kjærlige bilder av hverandre igjen.

Hendelsen fant sted på Standard Hotel i New York, og personen som lekket videoen har nå fått sparken.

LES OGSÅ: Derfor stoppet ikke Beyonce søsterens angrep