LYSSKY: Siden han pådro seg en øyeskade under innspillingen av filmen Black Sheep på midten av 90-tallet, har Spade er svært var for lyset, og blir derfor ofte observert med hatt. Foto: All Over Press
LYSSKY: Siden han pådro seg en øyeskade under innspillingen av filmen Black Sheep på midten av 90-tallet, har Spade er svært var for lyset, og blir derfor ofte observert med hatt. Foto: All Over PressVis mer

- Alle er så rare i Los Angeles

David Spade avslører hemmeligheten bak dametekket...

SEHER.NO: David Spade (43), som vi kanskje best kjenner fra TVNorge-serien "8 Simple Rules", har datet noen av Hollywoods vakreste kvinner, inkludert Lara Flynn Boyle, Teri Hatcher, Carmen Electra og Heather Locklear. 

1. september venter han også sitt første barn med eks-kjæresten Jillian Grace, som i mars 2005 ble kåret til månedens playmate.

Men, hva er det egentlig som gjør skuespilleren så attraktiv blant kvinnene? Spade synes å ha funnet oppskriften helt på egen hånd.

- Alle er så rare i L.A, så hvis du er noenlunde normal, blir det eksotisk! Det har vært den eneste grunnen til at noen jenter har datet meg, forteller han OK!Magazine.

Men, normaliteten gir kun uttelling i den surrealistiske Hollywood-stratosfæren. Borte fra glitter og glamour tror ikke komikerstjernen nødvendigvis at han er noen pikenes jens.

- Det hjelper veldig i en gal by som L.A. Hvis jeg flyttet til Midtvesten, ville det ikke funke. Hvis du lever på et sted der alle er ko-ko, får man på en eller annen måte uttelling for sånt.

Selv om han har datet mange kvinner, er den blonde skuespilleren fremdeles ungkar. Han er ikke mot giftemål, men venter istedet på at det skal komme overraskende på.

- Jeg vil ikke gjøre det med mindre jeg kan gjøre det riktig. Jeg tar det seriøst, bedyrer han.

- Alle gjør forsøk på det å være gift i omtrent to år, og jeg tror det er det maksimale. Hvis du spør meg "kunne du vært gift i to år?" så ville jeg sagt "ja, antakeligvis". Det er holdningen til de fleste i L.A på vei inn i ekteskap. Jeg tror ikke folk nevner for dem at ekteskap er ment å være livet ditt, liksom, i 50 år.

LES OGSÅ: Sjekket Lohan med latter