- Alle er litt usikre

Stian Blipp er nytt medlem i «Torsdag kveld fra Nydalen», men er ikke alltid sikker på hva som er morsomt.

SEOGHØR.NO: Tirsdag presenterte TV 2 to nye deltagere til komiserien «Torsdag kveld fra Nydalen». I den kommende sesongen vil både Stian Blipp og Marian Saastad Ottesen bidra med humor og latter.

- Jeg ser veldig frem til det. Hele gjengen har jeg ledd utrolig mye av og jeg ler like mye nå som jeg jobber med dem. Jeg har det gøy og gleder meg til å jobbe med dem, sier Blipp til Seoghør.no. 

Bergenseren er kjent som et multitalent, men er ikke alltid like sikker på hva som vil få folk til å le.

- Jeg har lært at det finnes ingen fasit på hva som er gøy. Alle er like usikre, både de som jobber foran og bak kameraet. Er dette gøy? Kanskje gøy, sier Stian. 

Tirsdag ble det kjent at programleder Else Kåss Furuseth slutter i humorprogrammet, samtidig som Henrik Thodesen gjør comeback. Han føler seg ikke klar til å gi Blipp noen råd. 

- Jeg trenger like mange råd selv. Det er alltid fumlende, men jeg tror vi er en god gjeng som klarer å hjelpe hverandre. 

Blipp har tidligere vært programleder for «Idol», og fortsetter altså i TV 2. Se og Hørskrev tidligere i sommer om at Blipp så ut til å være klar for det populære programmet, og tirsdag kom altså bekreftelsen.

«Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere senere i høst.

LES OGSÅ: Lager TV om ekteskapet sitt