SUPERFINALE: Katrine Moholt, Kristian Ødegård, Mona Grudt og Lene Alexandra Øien er klare for den store finalen fredag om èn uke.
SUPERFINALE: Katrine Moholt, Kristian Ødegård, Mona Grudt og Lene Alexandra Øien er klare for den store finalen fredag om èn uke. Vis mer

- Alle er helt rå dansere

"Skal vi danse"-stjernene lover et forrykende show under Superfinalen.

SEHER.NO: Se videointervju nederst i saken!

Fredag om litt over èn uke er det duket for Superfinale i "Skal vi danse" på TV 2.

Her skal vinnerne fra de fire sesongene - Katrine Moholt, Kristian Ødegård, Mona Grudt (erstatter Tshawe) og Lene Alexandra Øien delta og konkurrere om den største dansepokalen av dem alle.

Og under premieren på "Rhythm" på Chat Noir mandag, innrømmet flere av konkurrentene at de ligger i beinhard trening foran søndagens innspilling.

I Superfinalen er det nemlig dommerne og ikke seerne som bestemmer vinneren, dermed skal programmet filmes søndag, for så å sendes på TV påfølgende fredag.

"Jakten på kjærligheten"-programleder Katrine Moholt (37) var den første vinneren av "Skal vi danse". Og tv-profilen synes det er tøft, men også utrolig morsomt å være tilbake i danseskoene.

Se videointervju med "Superfinale"-konkurrentene lenger ned!

- Vi trener masse, og det går bra, men det er utfordrende. Heldigvis har vi noen dager igjen, så vi håper vi kommer i mål, humrer hun til Seher.no.

"Skal vi danse"-programleder Kristian Ødegård (34), som vant andre sesong av dansekonkurransen , skulle på sin side ønske han og dansepartner Alexandra Kakurina hadde litt mer øvingstid.

- Det går greit, men jeg skulle ønske det var litt mer tid, sukker han, og legger til at han ikke tør håpe på seier:

- Jeg tør ikke håpe på noe som helst, for det er så mange flotte kandidater. Men jeg håper å kanskje ikke komme på sisteplass.

Ødegaards dansepartner, og en av årets dommere, Alexandra, er imidlertid fornøyd uansett hvilken plass de havner på.

- Det viktigste for oss er å danse så bra som mulig, og å ha det moro. Vi prøver å bli bedre enn vi var da vi vant, forteller hun.

Tidligere Miss World Mona Grudt (37) og hennes dansepartner Glenn Jørgen erstatter fjorårets egentlige vinner Tshawe (28), som ikke har anledning til å stille i konkurransen.

Og missedronningen tror kanskje hennes tøffeste konkurrent blir årets vinner, Lene Alexandra (27).

- Det er vanskelig å si hvem som blir den tøffeste konkurrenten, men nå har Lene Alexandra nettopp vært gjennom en tøff runde, så hun har det jo i blodet. Jeg har ikke trent så veldig mye siden i fjor egentlig, men vi må bare gi alt hvertfall, smiler hun.

"Skal vi danse"-Superfinalen sendes på TV 2 fredag 28. november.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Dette er firkant-margarinbox-slowfox!

Se videointervju med "Superfinale"-konkurrentene nedenfor:[obj:media:7103]