VENTER KANSKJE BARN: Khloé Kardashian og Tristan Thompson blir muligens snart foreldre, skal vi tro kilder nær paret. Foto: NTB Scanpix
VENTER KANSKJE BARN: Khloé Kardashian og Tristan Thompson blir muligens snart foreldre, skal vi tro kilder nær paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

- Alle er glade for at Khloé blir mamma

Babyryktene rundt realitystjernen har skutt ny fart.

Publisert

(Seoghør.no): Ryktene rundt realitystjernen Khloé Kardashian (33) og hennes syv år yngre kjæreste, basketball-proffen Tristan Thompson (26), har gått som ild i tørt gress de siste månedene.

Nå kan det se ut til at stjernens drøm om egne barn er i ferd med å gå i oppfyllelse.

I april avslørte Khloé at hun ønsker å stifte familie med sin nye flamme.

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevder en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World, at 33-åringen allerede skal være gravid.

Khloe selv har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Vil holde kortene tett til brystet

Kilden hevder at «Keeping Up With the Kardashians»-profilen snart vil røpe den glade nyheten.

- Alle er så glade for at Khloé blir mamma til slutt, forklarer kilden, og legger til at Khloé har ønsket dette lenge.

- Hun svever på skyene fra morgen til kveld, og hun kan nesten ikke tro at alle drømmene hennes blir til virkelighet, fortsetter kilden til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Bestiller barneklær på nettet

Kim Kardashians lillesøster skal allerede ha begynt å forberede seg på å bli mamma, ifølge kilden.

- Alle tegnene er der. Forrige dagen sendte hun assistenten sin for å kjøpe en bok med babynavn, og hun kjøper masse leker og utstyr på nettet. Hver dag blir det levert pakker med spennende ting fra babybutikker.

- Det er ikke sånn at hun har andre nyfødte i sin nærmeste sirkel akkurat nå.

Til tross for at realitystjernen holder kortene tett til brystet forklarer kilden nær henne at når temaet blir dratt opp, blir hun fnisete.

- Hun er ikke helt klar til å bekrefte noe offisielt, sier kilden, og legger til at stjernen likevel ikke klar å holde gleden for seg selv.

- For å være ærlig er hun for overlykkelig til å holde det helt for seg selv.

Løy til eksmannen om babyplaner

Khloé snakket om å få barn allerede da hun var gift med Lamar Odom, før hun søkte om skilsmisse i 2013.

VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i syv år, før de endelig ble skilt i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix
VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i syv år, før de endelig ble skilt i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Men i virkeligheten var Khloés mammaplaner, en eneste stor løgn. I en episode av «Keeping up with the Kardashians» erkjenner Khloé at hun lurte alle, inkludert eksmannen, trill rundt.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, har 32-åringen innrømmet i et videoklipp, gjengitt av E!.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for Lamars skyld. Jeg latet som det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, sa hun.

LES OGSÅ: Dette bildet satte fart i graviditetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer