Kanye West:

- Alle er bekymret for ham

Venner av rapperen frykter at han er nær et nytt sammenbrudd.

VIL VISE STØTTE: Kim Kardashian skal ha gjort alt i sin makt for å vise støtte til ektemannen den siste tiden. Foto: NTB scanpix
VIL VISE STØTTE: Kim Kardashian skal ha gjort alt i sin makt for å vise støtte til ektemannen den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er under halvannet år siden rapstjernen Kanye West (40) ble innlagt på sykehus på grunn av utmattelse.

Kilder i Los Angeles-politiet fortalte den gang til nettsiden TMZ at Kanye plutselig skal ha begynt å «oppføre seg merkelig».

Nå frykter flere personer nær Kanye at han er på vei til å få et nytt sammenbrudd, skriver People.

De siste dagene har «Gold Digger»-stjernen nemlig skrevet en rekke merkelige Twitter-meldinger.

I tillegg skal han ha brutt med managementet sitt, etter å ha gitt dem et ultimatum: enten jobbe fulltid for ham, eller slutte helt, ifølge TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

VENNENE ER BEKYMRET: Kanye West gjorde nylig comeback i sosiale medier. Den siste uken har han delt en rekke merkelige meldinger på Twitter. Foto: NTB scanpix
VENNENE ER BEKYMRET: Kanye West gjorde nylig comeback i sosiale medier. Den siste uken har han delt en rekke merkelige meldinger på Twitter. Foto: NTB scanpix Vis mer

En kilde forklarer til People at West blir så oppslukt i sine egne prosjekter, at han ofte glemmer å sette grenser - for både seg selv og andre.

- Jeg har aldri sett Kanye slik. Han er over alt. Spent. Høylytt. Han sover lite, tekster hele dagen og natten. Kommer opp med ideer, sender dem til folk og instruerer alle til å slippe alt de har i hendene for å samarbeide. Han føler virkelig at det er de mest spennende tingene i verden, sier en kilde til People, og legger til:

- Alle er skikkelig, skikkelig bekymret. Han ser bare på deg med et tomt blikk. Det er som om han er stum og ikke kan snakke, og han stirrer bare på deg.

Saken fortsetter under videoen.

- Han er koko

Kilden forklarer videre at Kanyes kone, Kim Kardashian (37), prøver sitt beste for å være støttende overfor ektemannen.

- Folk har rett i å være bekymret. Han har det ikke bra. Jeg håper og ber om at han tar seg sammen, forklarer Peoples kilde.

Mandag snakket også TV-profilen Wendy Williams (53) om Kanyes oppførsel under talkshowet sitt «The Wendy Williams Show».

Hun mener at 40-åringen ikke har vært den samme etter at han giftet seg med Kim Kardashian i 2014.

- Alt jeg sier er at man har skjønt at Kanye er litt koko... Det er bra det, alle er litt koko. Men det ble verre etter at han ble giftet inn i den familien, sa hun, ifølge Toofab.

Hun hintet også til Kanyes hyppige aktivitet på Twitter den siste uken.

- Han har twitret 112 ganger i løpet av én uke. Om alt fra sine tanker om Gud, om at han støtter Donald Trump og at han vil deprogramere folk, sa Williams.

Saken fortsetter nedenfor.

Hisset på seg Taylor Swift

Det er ikke helt uvanlig at den prisbelønte rapperen vekker oppsikt med oppførselen sin.

Et av hans mest oppsiktsvekkende hendelser var da han i 2009 stormet scenen mens artist Taylor Swift holdt sin takketale etter å ha vunnet prisen for beste kvinnelige musikkvideo under MTV Video Music Awards.

Det toppet seg i 2016 da rapperen slapp låten «Famous», der han synger tekstlinja «Jeg føler jeg og Taylor Swift kunne hatt sex, det var jo jeg som gjorde den «bitchen» berømt».

Swift har hele tiden hevdet at hun ikke godkjente at rapperen omtalte henne på den måten, mens West på sin side hevdet at hun hadde gitt klarsignal over en telefonsamtale før låten ble gitt ut.

Det eksploderte da Wests kone, Kim Kardashian (37), delte et klipp av telefonsamtalen rapperen hadde snakket om. I klippet hører man at Swift tilsynelatende godkjenner teksten i «Famous».

Ble innlagt på sykehus

Det var i november i fjor at Kanye West ble innlagt på sykehus, og måtte avlyse konsertene i turneen sin.

Han ble innlagt ved UCLA Medical Center etter at han brøt sammen etter flere uker med for lite søvn, sa en kilde ifølge People.

Kanyes svigermor, Kris Jenner (62), sa til TV-programmet Extra at kollapsen var et resultat av utbrenthet.

- Han er utslitt. Han er veldig trøtt. Han har vært på en tøff turné, så han trenger bare litt hvile.

Nettstedet TMZ hevdet at han ble lagt inn for en psykiatrisk undersøkelse, og ifølge UsWeekly var kona et fast inventar ved Kanyes sykeseng under oppholdet.

Han ble skrevet ut etter halvannen uke.

LES OGSÅ: - Depresjonen slo meg ganske hardt i ansiktet