Mary Mara:

- Alle elsket henne

Skuespilleren døde i en drukningsulykke.

DRUKNET: Mary Mara skal angivelig ha druknet under en svømmetur. Foto: Everett Collection / NTB
DRUKNET: Mary Mara skal angivelig ha druknet under en svømmetur. Foto: Everett Collection / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Mary Mara ble funnet død søndag morgen. Hun ble 61 år gammel. Det melder People.

Skuespillerens kropp ble oppdaget etter at hun tilsynelatende druknet mens hun badet i St. Lawrence River i Cape Vincent, New York, ifølge en uttalelse fra New York State Police.

De bekreftet også at det er satt i gang et etterforskning.

- Den foreløpige etterforskningen antyder at offeret druknet mens hun svømte. Offerets kropp viste ingen tegn til at noe kriminelt skal ha skjedd, og ble fraktet til Jefferson County Medical Examiner's Office i påvente av en obduksjon for å fastslå en offisiell dødsårsak.

UVIRKELIG: Tormod Bakke Johnsen var tilstede under skytingen natt til lørdag. Reporter: Stig Justad Video: Se og Hør Vis mer

Ifølge en uttalelse fra svogeren Scott Dailey bodde Mara i sommerhuset til søsteren sin, Martha, da den angivelige drukningsulykken inntraff. Også hennes manager, Craig Dorfman, bekreftet hennes død i en uttalelse overfor People.

- Jeg minnes henne som en av de fineste skuespillerne jeg noensinne har møtt. Jeg husker fortsatt da jeg så henne på scenen i 1992 i «Mad Forest» off-Broadway. Hun var elektrisk, morsom og et ekte individ. Alle elsket henne. Hun vil bli savnet, sa Dorfman.

Mara er særlig kjent for sin hovedrolle som inspektør Bryn Carson i «Nash Bridges», og hadde også stadig tilbakevendende roller i serier som «Criminal Minds», «Law & Order» og «ER».

LES OGSÅ: - Kommer ikke til å tilgi dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer