UKENS "KREMTOPP": Bonden Ola Sylte håper å finne kjærligheten på TV. At han er populær er det ingen tvil om. Foto: TV 2
UKENS "KREMTOPP": Bonden Ola Sylte håper å finne kjærligheten på TV. At han er populær er det ingen tvil om. Foto: TV 2Vis mer

Alle elsker TV-bonden Ola

Ola Sylte gikk rett til topps på "Kremtoppen".

SEHER.NO: Han sjarmerer både TV-seerne og damene i "Jakten på kjærligheten". At bonden Ola Sylte (29) er populær, er det ingen tvil om.

Denne uken gikk han rett til topps på "Kremtoppen" på SOL.no.

"Kremtoppen" er en populæritetsliste hvor 10 kjente og aktuelle mennesker kjemper om å komme så høyt opp på listen som overhode mulig, og det er leserne som hver uke stemmer på sin favoritt, og kommer med forslag til nye kandidater. 

Les mer om "Kremtoppen" her!

Den hardbarka motorsykkelentusiasten håper å finne kjærligheten på TV, og Ola er ikke i tvil om hva han setter aller mest pris på hos en fremtidig kjæreste.

- Jeg elsker å kose, har han tidligere uttalt.

Kanskje var det nettopp denne replikken som gjorde at han ble ukens "Kremtopp".

Forrige ukes nummer én, Bård Ylvisåker høster stor suksess sammen med broren Vegard i TVNorge-programmet "Ylvis møter veggen", men denne uken må han se seg slått av TV-bonden.

En nykommer har denne uken klatret helt opp til tredjeplass på listen. Kai Thomas Ryen Larsen (21) er en av favorittene til å få rollen som Danny i "Grease", og det er ingen tvil om at Kai Thomas er populær både hos kvinner og menn...

For noen måneder siden vant nemlig Kai Thomas "Mr. Gay Norway 2008", og representerte senere Norge i den internasjonale finalen i Budapest.

- Det var en veldig fin opplevelse, det. Selv om akkurat dét var en litt annen "greie" enn det jeg er med i nå, har den bifile danseren tidligere uttalt til Seher.no.

På jentesiden er det fortsatt Anne Rimmen (26) som er denne ukens "Kremtopp". Hun beholder dermed sin plassering fra forrige uke, og er dermed fortsatt hetere enn Tone Damli Aaberge (20) - som denne uken er på en andreplass.

Dermed byttet Tone plass med forrige ukes nummer to, "Himmelblå"-stjernen Line Verndal.

Den fullstendige listen kan du se her!

Den som blir kåret til "Årets Kremtopp" er den personen som gjennom årets 52 uker har vært flest ganger på toppen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hun er hetere enn Tone

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.