Alle elsker Margaret!

MGP-vinneren hylles av de andre deltakerne. Se eksklusiv festvideo!

Publisert
Sist oppdatert
Se MGP-deltakerne hylle Margaret Berger i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld stakk trønderjenta Margaret Berger (27) av med seieren i Melodi Grand Prix, og på etterfesten som Se og Hør eksklusivt sto for, var det bare lovord å hente for den unge sangerinnen.

- Jeg tror det var et klokt valg, og har trua på Margaret, så det blir spennende!, sa programleder Erik Solbakken til Se og Hørs reporter.

Også Bergers konkurrenterhyller 27-åringen som fremførte låten «I feed you my love», skrevet av Karin Park og Robin Lynch.

- Det er en kjempebra låt som vant, så det blir bra, sa Vidar Busk.

Datarock-kompisene Fredrik Saroea (36) og Tarjei Strøm forteller at bandet var sikker på at Margaret kom til å vinne.

- Det var helt fantastisk at Margaret vant. Vi føler at vi med Datarock og Sirkus Eliassen og Margaret Berger har vært med på å revitalisere Melodi Grand Prix- sjangeren, og da synes vi det er utrolig bra at Margaret vinner og tar det videre. Så til neste år er alle dører åpne, og hvem som helst kan være med på Grand Prix, sier trommis Strøm.

- Det er en fantastisk bra låt, og jeg synes det er ganske sporty av Norge å sende den til Malmø, påpeker Fredrik videre.

For fjorårets vinner Tooji (25) var til stede på etterfesten og ga stafettpinnen videre til Margaret:

- I dag ga jeg trofeet videre, så jeg følte at det avsluttet hele MGP-året mitt. Det var litt rørende og rart, men samtidig så kunne det ikke vært en mer verdig vinner. Og jeg sa det til henne fra punkt én: «Vennen min, slapp av. Du vinner det her. Jeg ser det i deg!». Og det gjorde hun.

Se MGP-deltakerne hylle Margaret Berger i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Margaret Bergers enorme utvikling fra «Idol»-deltakelsen i 2004


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer