PÅ BALL?: Megan glitrer på premieren av Transformers på selveste nasjonaldagen, den 4 juli i California.  Foto: All Over Press
PÅ BALL?: Megan glitrer på premieren av Transformers på selveste nasjonaldagen, den 4 juli i California. Foto: All Over PressVis mer

Alle doper seg!

- Alle i Hollywood tar dop, hevder stjerneskuddet Megan Fox.

På topptur!


SEHER.NO: Den supersexy Transformers-stjernen Megan Fox (21), hevder at hun er en av bare fem hun kjenner i Hollywood i dag som ikke nyter ulovlige rusmidler, skriver Female First.


I følge den superhotte stjernen bruker alle kokain på alle nattklubber, og Hollywood-kjendisene forsøker ikke engang å skjule det borsett fra når folk har kamera på telefonen.


Fox innrømmer å ha prøvet flere ulike typer dop, men sier hun ikke har satt pris på erfaringene hun har gjort seg under påvirkningen av dem.


- Jeg har tatt dop, og det er derfor jeg vet at jeg ikke liker det, forteller hun til det amerikanske magasinet Maxim.

Og:


- Jeg ville prøve forskjellige ting for å kunne ta en mer informert avgjørelse, men jeg likte ikke noe annet enn marihuana. Jeg regner det ikke engang som et dop - det burde bli legalisert, mener en overbevist Fox .


At utprøving av narkotiske midler setter en i fare for å bli avhengig snarere enn velinformert, har muligens gått Fox hus forbi.


Marihuana er fortsatt et ulovlig narkotisk, stoff også i USA - med unntak i enkelte stater for pasienter med store smerter(!).


LES OGSÅ: Mira fortvila over narko-ja!