HEKTISK: Dansestjerne Nadya Khamitskaya må planlegge dagen i detalj for å kunne klare å kombinere morsrollen med jobben i Skal vi danse.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
HEKTISK: Dansestjerne Nadya Khamitskaya må planlegge dagen i detalj for å kunne klare å kombinere morsrollen med jobben i Skal vi danse. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.noVis mer

- Alle døgnets tider er planlagt

Danseproff og småbarnsmor Nadya Khamitskaya følger en knallhard tidsplan.

SEOGHØR.NO: Danseproff Nadya Khamitskaya (30) er i full gang med treningen til høstens «Skal vi danse» på TV 2.

Tidligere i sommer var hun i tvil om hun kunne delta i årets sesong på grunn av mangel på barnehageplass til sønnen Leon (1), som hun har sammen med journalist-samboeren Mads A. Andersen.

Heldigvis fikk sønnen barnehageplass tidsnok, men dansestjernen innrømmer at det er hektisk å kombinere dansejobben med å være småbarnsmor.

- Alt handler om planlegging. Alle døgnets timer er planlagt og vi har et tett tidsskjema. Men det går fint, sier Nadya til Seoghør.no.

Hun er glad for at sønnen ser ut til å trives i barnehagen.

- Han er i veldig godt humør, så jeg tror han har det bra der. Vi stoler på at de som jobber i barnehagen tar godt vare på ham når vi er på jobb, smiler hun.

I år danser hun med Idol-deltager Eirik Søfteland (25), og så langt er hun optimistisk med tanke på konkurransen.

- Eirik jobber veldig hardt - og svetter veldig mye! Han er utrolig morsom å jobbe med, og sier unnskyld hver gang han gjør noe feil. Akkurat nå blir det mange unnskyldninger på ham, men det går riktig vei, sier Nadya lattermildt.

- Vi går selvfølgelig for seier, legger hun til.

LES OGSÅ: Har ikke savnet Skal vi danse