Selena Gomez:

- Alle dater alle i Hollywood

Popstjernen mener kjendisene lever i sin egen lille boble.

BYTTER UT: I mange år var Selena Gomez kjæreste med Justin Bieber. Han er i dag gift med Hailey Baldwin (t.v). Gomez har også datet artisten The Weeknd, som på sin side har hatt et av-og-på forhold med modellen Bella Hadid (t.h). Foto: NTB Scanpix
BYTTER UT: I mange år var Selena Gomez kjæreste med Justin Bieber. Han er i dag gift med Hailey Baldwin (t.v). Gomez har også datet artisten The Weeknd, som på sin side har hatt et av-og-på forhold med modellen Bella Hadid (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned avslørte popstjernen Selena Gomez (27) noen av kriteriene til drømmemannen sin.

- Jeg elsker morsom. Jeg liker ikke arrogant, fortalte hun da hun gjestet den britiske radiokanalen Capital FM, ifølge Us Weekly.

Videre delte sangfuglen at hun liker å bli kontaktet på en naturlig måte, og søker menn som er interessert i henne som person, og ikke i berømmelsen.

- Jeg håper han er interessert i meg, og ikke navnet mitt, forklarte hun.

I mange år var Selena Gomez og Justin Bieber (25) et av Hollywoods hotteste par. De hadde et av-og-på forhold fra tidlig 2011 og helt til mars 2018.

I en av duoens mange pauser innledet hun også en romanse med artistkollega Abel Tesfaye (29), bedre kjent som «The Weeknd». Han på sin side har lenge vært sammen med supermodellen Bella Hadid (23).

Video: NTB Scanpix Vis mer

«Ekte eller et show»

De to siste årene har det derimot vært stille på kjærlighetsfronten til «Lose You to Love Me»-stjernen.

Nå åpner Gomez seg opp om hvordan det er å være i et høyprofilert forhold med andre kjendiser i filmbyen.

- Hvis jeg kan være helt ærlig, så er det en klisjé. Alle dater alle. Det virker som om det hele foregår inni en liten boble fordi det føles trygt, forteller hun i et intervju med Apple Music's Beats 1, ifølge Us Weekly, og fortsetter:

- Man ønsker å treffe noen som forstår hva man går gjennom. Man ønsker nesten en motpart av kreativitet fordi det er interessant og morsomt.

Imidlertid kan dette fort skape problemer. Mange, enten de vil innrømme det eller ikke, ender nemlig opp med å ha et forhold for publikum og ikke for seg selv, hevder 27-åringen.

- Det kommer nesten til et punkt hvor det blir slik at man går offentlig med forholdet før man har bestemt om det er ekte eller et show.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Bytter partnere

Kort tid etter bruddet mellom Gomez og Bieber våren 2018, ble «Sorry»-stjernen sammen med en annen kjendis. Nemlig modellen Hailey Baldwin (23). De to har også har rukket å gifte seg siden den gang.

Musikeren John Mayer (42) er blant celebritetene som er kjent for sine høyprofilerte forhold til kjendiskvinner. Han har datet stjerner som Jessica Simpson (39), Taylor Swift (30) og Jennifer Aniston (50) for å nevne noen.

Og, for å bevise at det ligger noe i utsagnet til Gomez, så kan vi jo starte med Jennifer Aniston som har vært gift med Brad Pitt (56).

Før henne var Pitt forlovet med Gwyneth Paltrow (47), og hun har også vært kjæreste med Ben Affleck (47) - før han forlovet seg med Jennifer Lopez (50).

J-Lo planlegger i dag bryllup med Alex Rodriguez (44). Han har tidligere datet Kate Hudson (40), som har hatt en het flørt med 13 år yngre Nick Jonas (27), som på sin side giftet seg med Priyanka Chopra (37) i desember 2018.

Her gjelder det altså å holde tunga rett i munnen.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston kobles til ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer