- Alle burde skille seg

Komiker Odd-Magnus Williamson elsker livet som stefar, og tror både barn og voksne har godt av et 50 prosent-liv.

EKTE KJÆRLIGHET: Odd-Magnus og kjæresten Tinashe Bakasa Roll deler gjerne av sin lykke på sosiale medier.  Foto: FameFlynet
EKTE KJÆRLIGHET: Odd-Magnus og kjæresten Tinashe Bakasa Roll deler gjerne av sin lykke på sosiale medier. Foto: FameFlynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld fra Nydalen-kjekkas Odd-Magnus Williamson (32) ble i 2011 kåret til Norges «mest sexy» av ELLE. I fjor fant han lykken med den flotte modellen Tinashe Bakasa Roll (28).

Hun har datteren India (3) fra sitt tidligere ekteskap med Håvard Kvangarsnes (37). Til bladet Kamille Mor & Barn forteller Odd-Magnus at livet som stefar er en dans på roser.

- Det er jævlig digg. Jeg anbefaler alle par å skille seg! Du får både egentid og bra tid med ungene. Det er krevende å være med unger, de tømmer og gir energi. Et 50 prosent-liv gjør at India møter overskudd i begge ender. Hver gang vi ser henne, er vi sjeleglade, det samme er Håvard.

Tinashe er like fornøyd som samboeren med foreldrefordelingen av datteren. 

- Vi er foreldrene hennes alle tre. Historien om oss kunne nesten vært oppdiktet, fordi alt er så fint. Det er en solskinnshistorie og viser at det kan gå bra selv om du ikke ender opp med barnefaren. Det trenger ikke bli krise. Faktisk kan det bli veldig mye bedre, forteller hun i samme intervju.

Les også: - Vi har masse sex