- Alle burde føle seg som en Hollywoodstjerne

Jan Thomas Mørch Husby starter ny hårtrend.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jan Thomas Mørch Husby (45) har i en årrekke brakt glamour til Norge gjennom sin salong Jan Thomas Studio og motepolitiet i Se og Hør.

I disse dager er han og ektemannen Christopher i ferd med å lansere en ny hårtrend – Blow Dry Bar. Paret har hentet inspirasjon fra sine reiser til USA der dette er en økende skjønnhetstrend. Kvinner kan komme inn i salongen for en rask vask og føn og Husby lover et fantastisk resultat.

- Etter 30 – 40 minutter kommer de ut som supermodeller. Alle burde få lov til å føle seg som en Hollywoodstjerne og nå har de muligheten.  Jeg vil tilgjengeliggjøre glamour, flott hår og det vi forbinder med rød løper for hvermansen.

Pia Haraldsen, Aylar Lie og Vendela Kirsebom var modeller da stylisten viste frem resultatet av hårbehandlingen. 

- Dette passer for alle kvinner når de skal ut og føle seg litt ekstra vel for eksempel når man skal på fest eller date, sier Pia Haraldsen.

Nå vurderer Jan Thomas vanlige mennesker i Se og Hørs store konkurranse « - Jeg fikk seks av Jan Thomas».

Les mer om Jan Thomas’ styling i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Etterlyser mer glamour blant norske kjendiser  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer