- Alle andre enn oss satt igjen med pengene

Men Christian Ingebrigtsen angrer ikke på A1-eventyret.

BLE RIKE PÅ OPPLEVELSER, MEN IKKE PENGER: - Da A1 eventyret tok slutt hadde vi egentlig ikke sittet igjen med noe som helst, hvis vi ikke hadde skrevet musikken selv, sier Christian til VG. Her med bandkollegene Mark Read og Ben Adams.
BLE RIKE PÅ OPPLEVELSER, MEN IKKE PENGER: - Da A1 eventyret tok slutt hadde vi egentlig ikke sittet igjen med noe som helst, hvis vi ikke hadde skrevet musikken selv, sier Christian til VG. Her med bandkollegene Mark Read og Ben Adams. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sammen med kollegene i bandet A1 herjet Christian Ingebrigtsen på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet hitlister verden rundt.

Gruppen presterte blant annet å toppe den britiske hitlisten to ganger med låtene «Same Old Brand New You» og sin versjon av A-has «Take On Me».

Til VG sier imidlertid Christian - som nå er aktuell i den nye TV-serien «The Hit» - at verken han eller bandkompisene Mark Read og Ben Adams så mye til pengene gruppen tjente i storhetstiden.

- Da A1 eventyret tok slutt hadde vi egentlig ikke sittet igjen med noe som helst, hvis vi ikke hadde skrevet musikken selv. Vi hadde 35 stykker på lønningslisten til tider,  det ble leid inn privatfly og helikopter for å komme seg fra den ene konserten til den andre.

Svidde av 120 000 på fyrverkeri

- Vi bodde på dyre hoteller. Husker jeg så en regning på 120 000 kroner på fyrverkeri på en konsert en gang. Vi skulle ha de beste og dyreste videoene. De som tok avgjørelsene på disse tingene måtte jo ikke betale for det. Til slutt var det vi som fikk regningen og den var stor.

Han ville imidlertid gjerne opplevd det samme igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer