<strong>BLE RIKE PÅ OPPLEVELSER, MEN IKKE PENGER:</strong> - Da A1 eventyret tok slutt hadde vi egentlig ikke sittet igjen med noe som helst, hvis vi ikke hadde skrevet musikken selv, sier Christian til VG. Her med bandkollegene Mark Read og Ben Adams.
BLE RIKE PÅ OPPLEVELSER, MEN IKKE PENGER: - Da A1 eventyret tok slutt hadde vi egentlig ikke sittet igjen med noe som helst, hvis vi ikke hadde skrevet musikken selv, sier Christian til VG. Her med bandkollegene Mark Read og Ben Adams. Vis mer

- Alle andre enn oss satt igjen med pengene

Men Christian Ingebrigtsen angrer ikke på A1-eventyret.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sammen med kollegene i bandet A1 herjet Christian Ingebrigtsen på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet hitlister verden rundt.

Gruppen presterte blant annet å toppe den britiske hitlisten to ganger med låtene «Same Old Brand New You» og sin versjon av A-has «Take On Me».

Til VG sier imidlertid Christian - som nå er aktuell i den nye TV-serien «The Hit» - at verken han eller bandkompisene Mark Read og Ben Adams så mye til pengene gruppen tjente i storhetstiden.

<strong>SUKSESS PÅ EGEN HÅND:</strong> Christian Ingebrigtsen og Maria Arredondo ble i 2003 nominert til Spellemann-pris for sin duett «In Love With An Angel».
SUKSESS PÅ EGEN HÅND: Christian Ingebrigtsen og Maria Arredondo ble i 2003 nominert til Spellemann-pris for sin duett «In Love With An Angel». Vis mer

- Da A1 eventyret tok slutt hadde vi egentlig ikke sittet igjen med noe som helst, hvis vi ikke hadde skrevet musikken selv. Vi hadde 35 stykker på lønningslisten til tider,  det ble leid inn privatfly og helikopter for å komme seg fra den ene konserten til den andre.

Svidde av 120 000 på fyrverkeri

- Vi bodde på dyre hoteller. Husker jeg så en regning på 120 000 kroner på fyrverkeri på en konsert en gang. Vi skulle ha de beste og dyreste videoene. De som tok avgjørelsene på disse tingene måtte jo ikke betale for det. Til slutt var det vi som fikk regningen og den var stor.

Han ville imidlertid gjerne opplevd det samme igjen.

- Det var en tøff reise for å komme dit vi kom. Jeg er glad jeg ikke visste hvor mye arbeid det var, hvor tøft det skulle bli. Men ja, jeg ville nok gjort det på nytt igjen. Bortsett fra at nå er jeg klokere og jeg ville gjort det litt annerledes, sier han til VG.

Konkurrerte om damene

Bandet gjorde tidligere i år TV-comeback i Storbritannia, da de fortalte sin historie i programmet «The Big Reunion».

Ben Adams - som i 2013 kom til finalen i «Skal vi danse?»  på TV 2 - har tidligere avslørt til Seoghør.no hvordan han og Christian ofte konkurrerte om damene under bandets storhetstid.

- Vi har alltid kranglet om jenter. Begge to gikk alltid for den heiteste dama i rommet.

LES OGSÅ: Her er «The Hit»-artistene

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer