ETTER: Jennifer Metcalfe har gått opp tre kilo siden hun ble singel i romjula i fjor. Det er hun strålende fornøyd med. Foto: All Over Press
ETTER: Jennifer Metcalfe har gått opp tre kilo siden hun ble singel i romjula i fjor. Det er hun strålende fornøyd med. Foto: All Over PressVis mer

- All vekten la seg på brystene

TV-stjernen fikk hakeslepp da hun så seg i speilet.

SEOGHØR.NO: Mens de fleste er i innspurten av å bli klare til bikinisesongen, finnes det også  skuespillere som ønsker litt ekstra fett på kroppen – i alle fall når det setter seg på de rette stedene.

En av de som jubler høyest er den britiske TV-stjernen Jennifer Metcalfe - kjent fra TV-serier som «Hollyoaks» og «Emmerdale».

Da hun la på seg tre kilo, opplevde hun ifølge Daily Mirror at all vekten la seg på brystene.
 
– Puppene mine har gått opp to BH-størrelser. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, men jeg er veldig takknemlig for det, jubler «Hollyoaks»-skuespilleren Jennifer Metcalfe (29) til Daily Mirror.
 
– Jeg pleide å ha en liten B-cup, men nå passer jeg ikke i en C-cup en gang. Jeg har gått opp tre kilo i det siste, men jeg tror alt har havnet i brystene, legger den britiske såpestjernen til.
 
LES OGSÅ: Jeg gikk ned 29 kilo på under et år