- Alkoholen holdt på å ta livet av meg

«Verdens mest sexy»-kjekkas Bradley Cooper måtte slutte å drikke mens leken var god.

GENTLEMAN?: Bradley Cooper påstår at han har sluttet å drikke alkohol. Gentleman som han er heller han kanskje champagne i et glass til skuespillerkollega Charlize Theron, da de to gjestet «the GQ Men of the Year 2011 afterparty» i London i fjor høs Foto: Stella Pictures
GENTLEMAN?: Bradley Cooper påstår at han har sluttet å drikke alkohol. Gentleman som han er heller han kanskje champagne i et glass til skuespillerkollega Charlize Theron, da de to gjestet «the GQ Men of the Year 2011 afterparty» i London i fjor høs Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Bradley Cooper (37) er en av Hollywoods desidert heiteste navn for tiden. Både på og utenfor filmlerretet. I november i fjor stakk han av med den gjeve tittelen «Verdens mest sexy mann».

Men alt har ikke vært like rosenrødt for den populære skuespilleren. Nå innrømmer han at alkoholavhengigheten hans gjorde at han til slutt fryktet for sitt eget liv.

- Alkoholen holdt på å ta livet av meg. Jeg kom til et punkt hvor jeg tenkte: «Vet du hva, du må bare slutte med det der.». Jeg forsto at dersom jeg ønsket å fortsette å leve, så måtte jeg slutte, sier 37-åringen i følge ShowbizSpy.

«Hangover»-stjernen innrømmer også at han er hekta på terapi.

- Å gud, jeg elsker terapi! Det var egentlig ikke krise om å gjøre da jeg startet med det, men jeg ble etter hvert hekta på det aspektet ved terapi som gjør at man vokser som person. Jeg synes det var fantastisk, avslører han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er årets Oscar-nominerte!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer