Alkoholen har ødelagt huden?

Mel Gibson er nestern ikke til å kjenne igjen.

ALKOHOLPROBLEMER: Lite minner i dag om den Mel Gibson bare inntil for få år siden fremdeles var regnet som en av verdens vakreste menn. Foto: All Over Press
ALKOHOLPROBLEMER: Lite minner i dag om den Mel Gibson bare inntil for få år siden fremdeles var regnet som en av verdens vakreste menn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Han slo igjennom i de australske «Mad Max»-filmene tidlig på 80-tallet og fulgte opp med å legge hele (kvinne)verden for sine føtter med blant annet «Dødelig Våpen»-filmene, «Bird on a Wire» og «Braveheart».

I dag er Mel Gibson blitt 54 år, og skulle fremdeles holde koken. Men skandalene de siste årene, med rasistiske utbrudd, fyllekjøring og voldstrusler mot eks-kjæresten Oksana Grigorieva (40) har kostet ham karrieren - og utseendet.


Det er i alle fall vanskelig å unngå å la seg sjokkere av hvordan det fordums sexsymbolet ser ut i 2010. 54-åringen ser ut sok om han er 74, og de turbulente siste fire årene i livet hans må nok ta skylden for mye av forholdet.

Det har de siste årene kommet frem at den dypt religiøse tidligere familiemannen også har slitt med alkoholproblemer hele sitt voksne liv.

Ifølge KK.no får alkohol blodet til å strømme raskere ved hudens overflate, noe som kan føre til at huden utvikler rynker.

Botemiddelet er avholdenhet, men lite tyder i dag på at vi noen gang vil få tilbake gode, gamle Mel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mel Gobsons i sin andre rasismeskandale