Alko-sprekk etter 20 år

Robin Williams har sjekket inn på avrusningssenter.

MOROMANN: Men livet har ikke alltid vært festlig for Robin Williams Foto: All Over Press
MOROMANN: Men livet har ikke alltid vært festlig for Robin Williams Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slo seg på flaska!


Robin Williams får igjen hjelp til å bekjempe alkoholismen. Komikeren, som vant Oscar for beste mannlige birolle i "Good Will Hunting" i 1997, ble avhengig av alkohol og kokain da han plutselig ble stjerne på slutten av 1970-tallet. Nå sliter han igjen med å holde avhengigheten i sjakk.


HOLLYWOOD I NATT: Se nyhetene på video!

ROBIN PÅ KLINIKK: Videoreportasje!


- Ettter 20 års edruelighet begynte Robin Williams å drikke igjen, og han bestemte seg for å være proaktiv i kampen for sitt eget og familiens ve og vel, sier stjernens talsperson Mara Buxbaum i en pressemelding.


SE BILDESPESIAL: Flere kjendiser til avrusning!


Ifølge People sluttet Williams med alkohol og narkotika rett før sønnen Zachary ble født i 1983. "Mrs. Doubtfire"-stjernen sluttet tvert - uten avrusning eller profesjonell hjelp. Tanken på å bli pappa, samt at skuespillerkollega John Belushi døde etter å ha sniffet kokain med Williams på et hotell, var motivasjon nok.


Williams er aktuell i en rekke kinopremierer denne høsten, og håper å være frisk igjen til å kunne være med i promoteringen av sine nye filmer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer