«Jakten på kjærligheten»

Alko-refs til TV 2

Frieren ser tilbake på TV-deltakelsen.

UTE: Krister Johannessen fikk ikke være med bonde Sigrid Tolsby videre i «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2
UTE: Krister Johannessen fikk ikke være med bonde Sigrid Tolsby videre i «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert

Det ble hit, men ikke lenger for 40 år gamle Krister Johannessen, som i denne sesongen av «Jakten på kjærligheten» har forsøkt å finne kjærligheten med Sigrid Tolsby (33).

- Det er ikke noe vi kan tvinge frem, så det er greit, sier han i onsdagens episode av programmet.

Bonden fra Aremark forteller at hun ikke kjenner på de riktige følelsene for Johannessen, og velger derfor å sende han hjem fra gården.

- Jeg er selvfølgelig litt skuffet. Jeg føler jeg har mer å vise og føler ikke vi har fått den tiden vi har fortjent. Jeg tenker at Sigrid fortsatt er en fantastisk dame, men hun må gjøre det som er rett for seg, sier frieren videre i episoden.

Han forteller også at han aldri har sluttet å tro på kjærligheten.

- Så jeg kommer fortsatt til å lete der ute.

FØRSTE KYSS: Årets første «Jakten»-kyss er her. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

- Lettet og skuffet

Overfor Se og Hør forteller Johannessen at han tok det å ikke få være med videre med fatning.

- Jeg hadde forventet at jeg var den neste som skulle ut. De to andre guttene var nok lenger i prosessen med å utvikle følelser for Sigrid, enn det jeg var, påpeker han, og legger til:

- Jeg var også klar på at jeg trengte litt initiativ tilbake, hvis relasjonen skulle gå noe videre. Det er viktig for meg.

Ifølge Johannessen var han og Tolsby veldig ulike som personer, noe som bare ble klarere for ham etter en lang prat med henne før utvelgelsen.

- Jeg var både lettet, men også litt skuffet. Jeg ville jo bli bedre kjent med Sigrid, men jeg skjønner jo det at når det blir på et mer vennskapelig plan, så var det ikke det programmet skulle handle om. Og da var det definitivt mer å hente fra de to andre guttene, sier han.

Takknemlig

Han ser tilbake på deltakelsen som både lærerik og spennende, og forteller at han utviklet seg som menneske og når det kommer til relasjoner med andre mennesker.

Han er også takknemlig overfor tvillingbroren som meldte han på «Jakten på kjærligheten».

TV-DATER: En av årets friere i «Jakten på kjærligheten» har prøvd å finne kjærligheten i et annet datingprogram tidligere. Video: Rød Løper Vis mer

Reagerer

På spørsmål om det er noe han har reagert på med deltakelsen, forteller Johannessen ærlig at frierne, som er en stor del av programmet, ikke blir inkludert i det som skjedde da filmingen var overstått.

- Premierefest og diverse måtte vi stelle i stand selv om vi skulle ha noe, forteller han.

Ifølge 40-åringen ble det tatt opp ufattelig mange timer med materiale, som «hadde mye mer substans enn det som kommer frem på skjermen».

- Men det er vel bare slik det skal være. Litt skuffende, mener han.

- Jeg tok jo også opp dette med at jeg syntes det ble litt mye drikking i programmet. Jeg var i alle fall en av de som ikke ville sitte foran kamera å være påvirket av noe annet enn min egen tilstedeværelse. For hver date som skulle gjennomføres, middag eller andre aktiviteter, så kom det sprudlevann, forteller han videre.

KLEINT: «Jakten på kjærligheten» er i gang, og bonde Martin gruer seg spesielt til å se én ting på tv. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper og TV 2 Vis mer

Johannessen påpeker at han kan skjønne at «det er en så stressende og krevende setting at det er deilig å ta seg et glass», men at han «liker å se folk for hvem de er, og ikke i en beruset tilstand».

Måtehold

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, sier til Se og Hør at «Jakten på kjærligheten» i år, som alle tidligere år, har hatt premierefest kun for produksjonscrew og bøndene.

- Dette har alle frierne blitt informert om i forkant av produksjonen. Vi synes det er veldig hyggelig at enkelte friere har valgt å samle familie og venner til sine egne premierefester, sier Dahl.

Han påpeker også at TV 2 har stor forståelse for at deltakere har meninger rundt at hendelser ikke blir med i det ferdige programmet.

- Sånn er det dessverre i TV-produksjoner hvor vi har hundrevis av timer med opptak som skal klippes sammen til de enkelte episodene.

Ifølge Dahl er kanalen også opptatt av måtehold i alle sine produksjoner.

- I tilfeller der det blir servert alkohol, er det alltid alkoholfrie alternativ lett tilgjengelig. Det har det også vært under innspillingen av årets sesong av «Jakten på kjærligheten».

SENDT HJEM: Allerede i andre episode må «Jakten»-bonden Martin Amundrød sende hjem to håpefulle friere. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper, TV 2 Vis mer

Åpen for kjærligheten

I etterkant av deltakelsen har Johannessen mye kontakt med de andre frierne.

- Vi har en egen snapchat-gruppe der vi deler alt og ingenting. Vi ble en fin gjeng synes jeg. Kristoffer har jeg også vært på besøk hos i sommer. Vi planlegger en helg i Oslo for de frierne som kan, i uke 39. Det gleder jeg meg til, forteller han.

Han har imidlertid ikke hatt kontakt med bonden i etterkant av programmet.

Når det gjelder kjærlighetslivet etter «Jakten», forteller Johannessen at han i sommer har tatt det helt i piano når det kommer til dating og den slags.

- Det var deilig å bare roe ned og dyrke seg selv. Man utleverer seg såpass i programmet, så det er viktig å prosessere alt i etterkant. Sånn er i alle fall jeg.

«Jakten på kjærligheten»-paret giftet seg lørdag 17.06.2023. Video: Svend Åge Madsen Vis mer

40-åringen er fremdeles singel, men definitivt på jakt etter kjærligheten, røper han.

- Den gir jeg aldri opp å finne. Og jeg synes sannelig jeg fortjener det også. Kanskje det er noen som tør å ta initiativ etter denne seansen? Jeg håper i all fall ikke at reisen ender her.

LES OGSÅ: Viser det nye livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer