Alicias mange supermenn

Nobel-klare Alicia Keys innrømmer at det er flere supermenn i hennes liv.

OPPTRER: R&B-stjernen Alicia Keys opptrer under Nobels Fredspriskonsert og var i slaget under tirsdagens pressekonferanse. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
OPPTRER: R&B-stjernen Alicia Keys opptrer under Nobels Fredspriskonsert og var i slaget under tirsdagens pressekonferanse. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Tirsdag er den store Nobelkonsert-dagen, og flere av verdens største stjerner er i Oslo for å hedre fredsprisvinnerne Al Gore og FNs Klimapanel, IPCC.

Blant stjernene som skal opptre under den direktesendte konserten er Alicia Keys, Kylie Minogue, Annie Lennox og vår egen Morten Harket.

Se video der Alicia Keys møter fansen lenger ned!

Tirsdag formiddag var det duket for pressekonferanse i anledning kveldens konsert, og alle stjernene, med unntak av en småsyk Kylie, deltok.

Og særlig R&B-dronning Alicia Keys (27) var i slaget under konferansen.

Alicia avkreftet nylig ryktene om at hun er lesbisk, og på spørsmål om hun har noen spesiell "supermann" i sitt liv for tiden, svarte superstjernen lattermildt " nei, jeg har mange".

Og Alicia uttrykte også stor glede over å få være med og spre fredsbudskapet i verden. - Nobels fredspris er en svært høythengende pris for mennesker som gjør en global innsats. At jeg får være her, betyr at alt er mulig. Alle må finne det beste i seg selv. og hver minste lille mann og kvinne i hver minste lille by kan bidra og gjøre en stor forskjell. Vi har et felles mål, uavhengig av rase, kjønn og religion, sa hun under konferansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer