Alicia Keys viser frem babyen for første gang

To måneder etter hun fikk tidenes julegave, viser hun endelig frem sitt nyeste familiemedlem.

BABYLYKKE: Alicia Keys og Swizz Beatz fikk sitt andre barn sammen i desember. Foto: /All Over Press
BABYLYKKE: Alicia Keys og Swizz Beatz fikk sitt andre barn sammen i desember. Foto: /All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til jul fikk sangeren Alicia Keys (34) og ektemannen Swizz Beatz (36) en etterlengtet julegave, da deres nyeste familiemedlem kom til verden.

Babyen, som ble født 27. desember, fikk fort navnet Genesis Ali Dean. Tiden etter har hun holdt sønnen helt for seg selv, men fredag publiserte hun endelig det første bildet av ham på Facebook.

- Blessings and love!! #GenesisAliDean, skrev hun under bildet.

Dette er parets andre sønn sammen. Deres første sønn, Egypt Daoud (4) gledet seg veldig til å få en lillebror.

- Jeg tror han gleder seg veldig, siden det betyr at han ikke er yngst lenger. Han kysser magen min hele tiden, sa Alicia til bladet People i oktober.

Saken fortsetter under bildet

På bildet ser vi Alicia med babyen på fanget, og ved siden av sitter ektemannen Swizz. Sønnen hans Kasseem Dean titter ned på babyen, mens sønnen deres Egypt smiler pent til kamera.

«Girl on Fire»-sangeren og Swizz giftet seg i 2010 og kun måneder etter fikk de sin første sønn. Paret annonserte at de ventet sitt andre barn sammen på den fjerde bryllupsdagen deres.

Artist, plateprodusent og designer Swizz Beatz, som egentlig heter Kasseem Dean, har barna Prince Nasir Dean, Kaseem Jr. og Nicole Dean fra tidligere forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer