Ali slipper fengsel

- Hevder speeden på cabincruiseren hang seg opp.

BÅTEIER: Alejandro Fuentes (19) forårsaket en ulykke bare ett døgn etter at han hadde gått til anskaffelse av cabincruiseren. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
BÅTEIER: Alejandro Fuentes (19) forårsaket en ulykke bare ett døgn etter at han hadde gått til anskaffelse av cabincruiseren. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Søndag kveld kom Idol-kjendis Alejandro "Ali" Fuentes rusende inn i båtbrygga med sin splitter nye cabincriuser.


På vei inn hadde han i stor fart krasjet inn i to småbåter. To personer havnet i vannet. De to ble hentet opp og fraktet til Sørlandet sykehus. Den ene av dem ble skadd, men det skal ikke være alvorlig.


- Han sier speeden hadde hengt seg opp, sier politiførstebetjent Arild Sørensen ved Kristiansand politistasjon til Seher.no.


Forklaringen avviker noe fra den manager Jan Fredrik Karlsen oppgir til VG, nemlig at Ali skal ha trykket på gassen i stedet for bremsen inne på havna.


Alis forklaring til politiet er til forveksling lik komiker Tommy Steines, etter at han hadde krasjet sin 28 fots cabincruiser og havnet på land i forrige uke. Steine forklarte at han hadde fått problemer med styremekanismen.


Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om de fester lit til Idol-Alis forklaring.


- Det er det han sier, og det er det politiet vil søke å bekrefte eller avkrefte, sier politiførstebetjent Sørensen til Seher.no.


Politiet foretar nå tekniske undersøkelser og avhører vitner, og forventer å være klare med en eventuell siktelse i løpet av noen få dager.


19-åringen behøver imidlertid, etter alt å dømme, ikke å frykte fengsel, uansett om han blir skulle bli funnet skyldig i uaktsomhet eller råkjøring.


Eier og førere kan dømmes til inntil ett års fengsel for å ha forårsaket ulykker, men det fordrer promille, opplyser politiadvokat Johan Martin Kile i Agder politidistrikt til Seher.no.


Ali er ikke mistenkt for å ha hatt promille.


Dermed er det bare bøter han behøver å frykte.


Skjønt frykte.

Ali skal ha tjent millioner på suksessen med ”de nye Gitarkameratene”, sammen med Kurt Nilsen, Espen Lind og Askild Holm.

Idol-Alejandro er nå på vei tilbake til Oslo for å lansere sin nye single "Tomorrow only Knows".


- Det var et svært beklagelig uhell, som skjedde da han var i ferd med å legge til, sier Fuentes manager Jan Fredrik Karlsen til Seher.no.Har du tips om ulykken? Se hvordan du kan kontakte oss herLES OGSÅ:
Ali beklager

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer