BLID OG FORNØYD: Ali MacGraw ser ikke ut til å bry seg med at hun ser ut som en eldre dame som tror hun er 11 år. Foto: Stella Pictures
BLID OG FORNØYD: Ali MacGraw ser ikke ut til å bry seg med at hun ser ut som en eldre dame som tror hun er 11 år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ali MacGraw henges ut som «Dagens grusomme»

Den gamle skjønnheten vakte oppsikt med blomsteroppsatt hår.

Publisert
SEHER.NO: Ali MacGraw fikk et formidabelt internasjonalt gjennombrudd med filmen «Love Story» i 1970. MacGraw fremstod som nesten utenomjordisk vakker, og holdt seg på høyden av sin karriere utover hele 70-tallet, med filmene Convoy (1978), Players (1979) og Just Tell Me What You Want (1980) som de siste suksessene.

Siden gjorde hun et comeback i 80-tallets store såpeserie «Dynastiet».

Siden har vi bare sporadisk sett noe til den fordums skjønnhet. Nå sist på en kunstgalla i Los Angeles, med blomster i håret, plysjtopp og gullfargesprakende skjørt.

Antrekket og håroppsatsen får bilde- og nyhetsbyrået Stella til å ta frem storslegga, og kalle henne «Dagens grusomme».

Tja, helt vellykket var nok ikke pynten, denne gangen.

Men hun holder seg godt, til 72 år å være. Så alt er ikke galt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Krangler om hodepynten i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer