SUPERSTERK: I serien Heroes spiller Ali Larter internettstripperen Niki Sanders, med helt spesielle evner. Foto: Stella Pictures
SUPERSTERK: I serien Heroes spiller Ali Larter internettstripperen Niki Sanders, med helt spesielle evner. Foto: Stella PicturesVis mer

Ali elsker rumpa si!

"Heroes"-stjernen er fornøyd med baken, tross krass kritikk fra Hollywood.

SEHER.NO: Det er flere av de slanke Hollywood-stjernene som har kroppskomplekser.

Nylig skrev Seher.no at skuespiller Kate Beckinsale (34) har et elendig selvbilde, og leier inn rumpeskuespillere til fordel for å vise sin egen stump på lerretet.

Også "Heroes"-stjernen Ali Larter (32) har tidligere avslørt at hun ble bedt om å slanke seg for å passe inn i Hollywood.

- Faksene gikk fra produsentene, til regisørrene, til mine agenter og så til slutt til min manager, som så ringte og ba meg slanke meg. Jeg husker jeg satt i traileren min og gråt hysterisk fordi det var så ydmykende, har Larter uttalt.

I etterkant av hendelsen har 32-åringen også innrømmet at det var svært ubehagelig å få beskjed at kroppen hennes ikke var perfekt, men at hun har klart og se bort fra kommentarene og i dag er svært fornøyd med kroppen sin.

- Når jeg er i virkelig god form, liker jeg rumpa mi. Den er saftig!

Blondinen, som spiller den spaltede personligheten Niki Sanders i "Heroes", innrømmer likevel at hun noen ganger er usikker ettersom alle bedømmer utseende hennes til en hver tid.

- Forloveden min sier alltid til meg: "Vær så snill - du har fått pen jente-syndromet!". Det er nok der usikkerheten kommer fra, tror jeg. Det starter med at man blir hyllet for utseendet, og det er merkelig ettersom man ikke gjorde noe for det.

LES OGSÅ: Gikk du også rett på?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.