IKKE PAPPA LIKEVEL: Alfie skal være knust over at flere andre gutter skal ha ligget med kjæresten Chantelle. Nå skal det ha vist seg at 13-åringen ikke er faren til lille Maisie. Foto: AFP/SCANPIX
IKKE PAPPA LIKEVEL: Alfie skal være knust over at flere andre gutter skal ha ligget med kjæresten Chantelle. Nå skal det ha vist seg at 13-åringen ikke er faren til lille Maisie. Foto: AFP/SCANPIXVis mer

- Alfie (13) er ikke barnefaren

- Dette er Englands skam...

SEHER.NO: I midten av februar skrev Seher.no historien om den britiske gutten Alfie Patten (13), som ifølge The Sun skulle ha blitt pappa. Sammen med kjæresten Chantelle (15) bestemte de nybakte foreldrene seg nemlig for at de ikke ville ta abort da de fant ut at hun var gravid.

Nå kommer derimot kontrabeskjeden. Skolegutten, som skal ha vært 12 år da barnet kom til verden, er ikke barnets far, skriver The Mirror torsdag i sin "Exlusive"-merkede toppsak.

Skal man tro avisen har Alfie nå vært gjennom en DNA-test til flere tusen kroner etter at et halvt dusin gutter hevdet at de hadde hatt sex med Chantelle. Testen, den beviser at 13-åringen ikke er far til syv uker gamle Maisie Roxanne.

Testresultatet er et slag midt i trynet for Alfie, som skal ha blitt helt knust av at andre hevdet at de hadde hatt sex med kjæresten. Han var overbevist om at han var far til barnet etter én eneste kveld med ubeskyttet samleie med Chantelle.

- Jeg visste ikke at det fantes DNA-tester før mamma fortalte meg at man tar spytt fra munnen og forteller deg om du er faren eller ikke etterpå. Hvis jeg tar en slik test, da kan de alle holde kjeft etterpå, sa Alfie før han ble DNA-testet.

Moren Nicole (43) fortalte på samme tid at sønnen har hatt det tøft de siste ukene.

- Det hadde ikke falt inn Alfie at Chantelle kanskje ikke hadde vært trofast mot ham. Han er helt knust av at disse guttene hevder at du har hatt sex med henne, sa hun.

Chantelle ble gravid som 14-åring etter at hun "glemte" å ta p-piller i mai i fjor.

- Alfie er den eneste gutten jeg har vært med, uttalte hun den gang.

"Dette er Englands skam", har britiske toppolitikere tidligere sagt om Alfie-saken.

Årsaken er enkel, Storbritannia har nemlig Europas høyeste andel av tenåringsgraviditeter. Den er dobbel så høy som i Tyskland, tre ganger så høy som i Frankrike og seks ganger så høy som i Nederland.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Oscar-vinneren gravid igjen