SJARMERTE PÅ TRIBUNEN: Da mamma Serena Williams (foran til venstre) returnerte til tennisbanen forrige uke, var datteren Alexis Olympia tilskuer på tribunen sammen med pappa Alexis Ohanian. Foto: Richard Shiro / Getty Images / AFP/ NTB scanpix
SJARMERTE PÅ TRIBUNEN: Da mamma Serena Williams (foran til venstre) returnerte til tennisbanen forrige uke, var datteren Alexis Olympia tilskuer på tribunen sammen med pappa Alexis Ohanian. Foto: Richard Shiro / Getty Images / AFP/ NTB scanpix Vis mer

Serena Williams:

Alexis Olympia stjal showet under mammas tennis-comeback

Datteren var til stede da Serena Williams spilte sin første kamp siden fødselen.

Publisert

(Se og Hør): Tennisstjernen Serena Williams (36) og ektemannen og Reddit-grunnleggeren Alexis Ohanian (34) ble i september foreldre for første gang.

Da Serena returnerte til tennisbanen etter endt mammapermisjon, var datteren Alexis Olympia med pappa for å heie fra tribunen.

Saken fortsetter nedenfor.

AMERIKANSKE FARGER: Alexis Olympia matchet mammas antrekk for anledningen. Her med pappa Alexis. Foto: AP Photo / NTB scanpix
AMERIKANSKE FARGER: Alexis Olympia matchet mammas antrekk for anledningen. Her med pappa Alexis. Foto: AP Photo / NTB scanpix Vis mer

Den fem måneder gamle jenta sjarmerte alle der hun satt på fanget til Alexis med et pannebånd med en stor rød sløyfe på som matchet mammas antrekk.

- Det er helt topp. Det er hennes første kamp så jeg er glad for at hun fikk se den, fortalte Serena om datterens oppmøte, ifølge Mirror.

Saken fortsetter under.

SELFIE: Serena foreviget datterens første tenniskamp med et bilde. Foto: AP / NTB scanpix
SELFIE: Serena foreviget datterens første tenniskamp med et bilde. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Serena spilte dobbel med søsteren Venus Williams (37) under Fed Cup i North Carolina. Søstrene tapte, men allikevel var kampen en positiv opplevelse for den nybakte moren, som hadde et komplisert svangerskap som endte i et hastekeisersnitt da datteren kom til verden.

Saken fortsetter under bildet.

TENNIS-SØSTRE: Serena og Venus Williams er blant verdens beste tennisspillere. Dessverre gikk det ikke helt veien for duoen da Serena spilte sin første kamp siden fødselen. Foto: AP / NTB scanpix
TENNIS-SØSTRE: Serena og Venus Williams er blant verdens beste tennisspillere. Dessverre gikk det ikke helt veien for duoen da Serena spilte sin første kamp siden fødselen. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Kryptisk melding

Nyheten om at Serena Williams ventet sitt første barn, ble annonsert ved et uhell i april i fjor.​ Tennisproffen publiserte nemlig et kryptisk bilde av seg selv iført en gul badedrakt og teksten «20 weeks».

20 UKER: Dette var snappen Serena delte med fansen. Foto: Snapchat
20 UKER: Dette var snappen Serena delte med fansen. Foto: Snapchat Vis mer

Etter få minutter spredte nyheten seg som ild i tørt gress. På under en time var så og si samtlige av verdens største mediehus på (tennis-)ballen. Det bøttet på med gratulasjoner.

Hennes representant bekreftet ryktene overfor People samme dag.

Senere samme uke forklarte Serena Williams at hun egentlig bare skulle sende bildet til noen utvalgte venner.

Dramatisk fødsel

I et intervju med Vogue tidligere i år, uttalte tennisdronningen seg om den kompliserte fødselen hun opplevde da datteren ble født.

Etter fødselen ble Serena plutselig svært kortpustet, og hun ba legene om å sjekke om noe var galt.

De fant da ut at stjernen hadde hatt flere små blodpropper i lungene.

Saken fortsetter under.

FORELDRE: Serena og Alexis giftet seg i november, kun to måneder etter at datteren ble født. Her er duoen avbildet i mai, da Serena var gravid. Foto: David Prutting / BFA / REX / Shutterstock
FORELDRE: Serena og Alexis giftet seg i november, kun to måneder etter at datteren ble født. Her er duoen avbildet i mai, da Serena var gravid. Foto: David Prutting / BFA / REX / Shutterstock Vis mer

Hosten som fulgte resulterte i at såret etter keisersnittet sprakk og åpnet seg, ifølge Telegraph. Det resulterte i at hun måtte gjennomgå en rekke operasjoner like etter fødselen.

Tennisstjernen innrømmet også i intervjuet at hun følte seg svært nede etter fødselen, og at hun noen ganger var nær ved å gi opp.

Saken fortsetter nedenfor.

- Noen ganger føler jeg meg utrolig nedfor, og tenker «jeg klarer ikke dette», fortalte sportsidolet, før hun fortsatte:

- Jeg har brutt sammen så mange ganger at jeg har mistet tellingen. Jeg kan bli så sint på all griningen, men så kommer skyldfølelsen like etterpå. Følelsene er så sykt intense, sa hun til Vogue.​

Ba fansen om råd

36-åringen har delt en rekke bilder av sin lille øyensten på sosiale medier, og i desember måtte hun ty til Twitter da datteren var i ferd med å få tenner.

«Tenner aka djevelen. Dette er så vanskelig. Stakkars Alexis Olympia. Hun har det så ubehagelig. Hun gråter masse (hun gråter vanligvis aldri). Jeg måtte holde henne til hun sovnet. Jeg har prøvd gule perler, kalde håndklær, latt henne tygge på mammas finger, homeopatisk vann (ler av den), men ...», skrev stjernen og fortsatte:

- Ingenting hjelper. Det knuser hjertet mitt. Det er like før jeg ber moren min komme for å hjelpe meg til å sove. Jeg er så stressa. Noen som kan hjelpe? skrev hun Twitter-posten.

Det tok ikke lang tid før fansen begynte å engasjere seg, og flere kom med råd.

- Frys biteringen hennes, skrev en følger, mens en annen fortalte at hun nylig har vært gjennom det samme, og tipser stjerna om å prøve både ispakker og biteringer.

Hun forsikret også den nybakte moren om at tannproblemene heldigvis kun varer en kort periode.

LES OGSÅ: - Håndhilser med min ektemanns hånd hver kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer