SMELLVAKKER: Alexandra Joner satser hardt på styrketrening for å få mer muskler. Her er hun på Elles sommerfest i 2015. Foto: Tor Lindseth
SMELLVAKKER: Alexandra Joner satser hardt på styrketrening for å få mer muskler. Her er hun på Elles sommerfest i 2015. Foto: Tor LindsethVis mer

Alexandra Joner avslører hemmeligheten bak sin nye kropp

- Jeg er veldig stolt sier singelaktuelle Alexandra Joner om livsstilsendringen.

SEOGHØR.NO: Siden Alexandra Joners (26) deltakelse i Melodi Grand Prix med låten «Cinderella» fjor, har det vært stille på musikkfronten for den norske artisten.

16 måneder etter deltakelsen har 26-åringen gjort comeback og er aktuell med singelen «Bottoms Up» sammen med den svenske artisten Mohombi (29). 

- Jeg er i ekstase! Jeg la meg i går med verdens største sommerfugler i magen, og sto opp klokken seks i dag tidlig for å oppdatere bloggen og sosiale medier, sier hun og fortsetter:

- Det er en 100 prosent sommerlåt med karibiske vibes. En låt man kan ta av til på konsert, men også «chille» og grille pølser til. Det er også veldig stas å ha med Mohombi på låten, sier den blide artisten til Seoghør.no. 

Saken fortsetter under bildet.

HADDE PAUSE I 16 MÅNEDER: Alexandra Joner har ikke gitt ut ny musikk siden hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor.  Foto: NTB scanpix
HADDE PAUSE I 16 MÅNEDER: Alexandra Joner har ikke gitt ut ny musikk siden hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

I tillegg til sangkarrieren er Joner også kjent for sitt vakre utseende. Hun har til og med blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner.

Nå avslører Alexandra at hun har startet aktivt med styrketrening, med mål om å skaffe seg flere muskler på kroppen.

Hun avslører at hun legger mye innsats i å opprettholde et sunt og flott ytre - og er svært stolt over resultatet så langt.

- Jeg trener som en tulling. Jeg holder på med et treningsprogram som heter «Strong Body», som handler om å bygge muskler. Jeg trener tre dager i uken. Nå klarer jeg faktisk tre hang-ups. Det er jeg veldig stolt av, sier Joner med et smil.

Saken fortsetter nedenfor.

Klarer endelig 2 chins @sandrajokicpro #strongbody_no #spons

En video publisert av Alexandra Joner (@alexandrajoner)

26-åringen stiller seg i rekken av flere kjendiser som er opptatt av å bygge en muskuløs kropp. Blogger og livsstilsrådgiver Lene Alexandra Øien (34) har de siste årene vært svært engasjert i trening og kosthold.

På starten av året vant Øien gull og en sølv-plassering i Ironman Naturally på den store FitnessExpo-messen i Downtown LA.

TRENER HARDT: Lene Alexandra Øien har gjort suksess som fitnessutøver etter at hun la om livsstilen. Foto: Henriette Høigilt , Se og Hør
TRENER HARDT: Lene Alexandra Øien har gjort suksess som fitnessutøver etter at hun la om livsstilen. Foto: Henriette Høigilt , Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

 

Ønsker å skille seg ut 

Alexandra skiller seg ofte ut når hun dukker opp på den røde løperen, og legger ikke skjul på at hun elsker å kle seg i spennende antrekk. Hun har tidligere fortalt at hun kommer til å kle seg sexy resten av livet. 

BOR SAMMEN PÅ FROGNER: Artist Alexandra Joner og eiendomsinvestoren Runar Vatne har vært samboere siden 2013.  Foto: Andreas Fadum
BOR SAMMEN PÅ FROGNER: Artist Alexandra Joner og eiendomsinvestoren Runar Vatne har vært samboere siden 2013. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg vil beskrive klesstilen min som edgy og kanskje.. Kul, hvis ikke det er teit å si? Jeg prøver i hvert fall å ha ting som ikke alle andre har. Det er jeg opptatt av, sier den moteriktige sangeren. 

Tidligere har hun også fortalt hvem som er hennes største inspirasjon når det kommer til klesveien. 

- Mamma ser dødsbra ut og rocker de villeste outfittene ennå. Jeg skal være sexy i hvert fall til jeg er hundre pluss, fortalte skjønnheten til Seoghør.no i fjor.

Sangeren er samboer med den femten år eldre eiendomsinvestoren Runar Vatne. 

Alexandra møtte kjæresten for første gang under en hotellåpning på et Petter Stordalen-hotell i Gøteborg.

I desember for to og et halvt år siden flyttet paret sammen i en leilighet på Frogner. Runar har datteren Luca med ekskona. 

Joner har ikke lagt skjul på at hun drømmer om et frieri fra samboeren, og avslørte under Se og Hørs kjendisgalla i 2014 hvordan hun ser for seg brudekjolen sin.

- Når jeg skal gifte meg, blir det selvfølgelig masse pupper. Det blir kløft på bryllupsdagen, sa hun med et smil dengang.

LES OGSÅ: Møtte ektemannen på ungdomsskolen