PENT PAR: Varme følelser skal ha oppstått mellom Alexander Skarsgård og Alexa Chung. Foto: NTBscanpix
PENT PAR: Varme følelser skal ha oppstått mellom Alexander Skarsgård og Alexa Chung. Foto: NTBscanpixVis mer

Alexander Skarsgård hånd i hånd med Alexa Chung

Bekreftet forholdet med den britiske modellen.

SEOGHØR.NO: Helt siden februar har det versert rykter om at den svenske kjekkasen Alexander Skarsgård (38) har funnet tonen med det syv år yngre moteikonet Alexa Chung (31).

Nå gjør de ingenting for å skjule forholdet sitt lenger.

Sist fredag ble duoen fotografert hånd i hånd på en romantisk spasertur i Brooklyns botaniske hage i Prospect Park, og People.com har publisert bildene.

Helt uanfektet av menneskene rundt dem leide «True Blood»-stjernen den mørke skjønnheten før de satte seg ned barbeint i skyggen og ga hverandre ømme kjærtegn, skriver nettstedet.

O rose, thou art sick!

A photo posted by Alexa (@chungalexa) on

 

Alexa postet også et bilde av seg selv fra utflukten, mest sannsynlig tatt av Skarsgård, på Instagram (se over).

Skarsgård ble sist koblet til «The Wolf of Wall Street»-stjernen Margot Robbie (24), og har tidligere vært kjæreste med skuespilleren Kate Bosworth (32) i to år.

Chung har på sin side hatt hete romanser med «Arctic Monkeys»-vokalisten Alex Turner (29) og «Hurts»-vokalisten Theo Hutchcraft (28).

I den nyeste utgaven av Harper's Baazar hevder modellen at hun er en vanskelig kjæreste.

- Jeg synes ikke noe om å bli fortalt hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke bli styrt eller føle at jeg må befinne meg på en bestemt plass. Jeg er veldig rastløs. Det gjør meg til et mareritt å date, tror jeg, sier hun, ifølge Female First.

LES OGSÅ: - Jeg gråt som et lite barn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.