Alexander Skarsgård ble skadet under sexscene

Det gikk ikke helt som planlagt da Alexander Skarskgård skulle spille inn en intim scene med Hollywood-stjernen Margot Robbie.

TARZAN OG JANE: Alexander Skarsgård og Margot Robbie er til sommeren aktuelle i kinofilmen «The Legend of Tarzan». Foto: Jonathan Olley
TARZAN OG JANE: Alexander Skarsgård og Margot Robbie er til sommeren aktuelle i kinofilmen «The Legend of Tarzan». Foto: Jonathan Olley Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til sommeren er den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (39) aktuell som Tarzan i filmen «The Legend of Tarzan».

Der spiller kjekkasen mot den vakre, australske skuespilleren Margot Robbie (25), som bekler rollen som Jane. 

Før innspillingen måtte svensken forvandle kroppen sin til det ekstreme, og lære seg å svinge i armene fra tre til tre. Det var imidlertid en helt annen fysisk aktivitet som satte sitt merke på 39-åringen.

- Selv om jeg spilte inn scener der jeg kjempet mot ville aper, fikk jeg én eneste skade - og det var under en sexscene med Margot. Hun slo meg, røper han til Daily Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

VASKEBRETT: Alexander Skarsgård ser fantastisk ut i rollen som Tarzan, men han innrømmer at det ikke var helt enkelt å komme i form til filmen. Foto: Jonathan Olley
VASKEBRETT: Alexander Skarsgård ser fantastisk ut i rollen som Tarzan, men han innrømmer at det ikke var helt enkelt å komme i form til filmen. Foto: Jonathan Olley Vis mer

Han forteller videre at det var regissør David Yates (52) som ønsket at scenen skulle være så vill som mulig.

- David ropte bak kamera: «Slå ham hardere! Kom igjen», sier han videre. 

Var kjempenervøs 

Skarsgård, som også er kjent fra suksesserien «True Blood», har tidligere fortalt at flere deler av filminnspillingen var utfordrende. 

- Det så ikke spesielt bra ut da jeg skulle svinge meg i trærne. Jeg er ikke så flink til de greiene der, har han fortalt til E! News.com. 

Saken fortsetter nedenfor.

SPILLER MOT HOLLYWOOD-STJERNE: Alexander Skarsgård spiller rollen som Tarzan, mens skjønnheten Margot Robbie spiller rollen som Jane i «The Legend of Tarzan». Foto: Rex Features
SPILLER MOT HOLLYWOOD-STJERNE: Alexander Skarsgård spiller rollen som Tarzan, mens skjønnheten Margot Robbie spiller rollen som Jane i «The Legend of Tarzan». Foto: Rex Features Vis mer

For å spille rollen som Tarzan måtte Skarsgård ha en svært veltrent og muskuløs kropp - og sånt kommer ikke av seg selv.

- Jeg hadde åpenbart en veldig, veldig god trener. Jeg brukte ham og en ernæringsfysiolog. Jeg har aldri gjort noe liknende før. Noe så ekstremt. Jeg var kjempenervøs. Det var en stor utfordring, og jeg visste ikke hvordan kroppen min ville reagere på treningen og dietten.

«The Legend of Tarzan» har premiere i USA 1. juli i år. 

LES OGSÅ: David Beckham overrasket hjemløs mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer