Alexander Skarsgård ble skadet under sexscene

Det gikk ikke helt som planlagt da Alexander Skarskgård skulle spille inn en intim scene med Hollywood-stjernen Margot Robbie.

TARZAN OG JANE: Alexander Skarsgård og Margot Robbie er til sommeren aktuelle i kinofilmen «The Legend of Tarzan». Foto: Jonathan Olley
TARZAN OG JANE: Alexander Skarsgård og Margot Robbie er til sommeren aktuelle i kinofilmen «The Legend of Tarzan». Foto: Jonathan Olley Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til sommeren er den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (39) aktuell som Tarzan i filmen «The Legend of Tarzan».

Der spiller kjekkasen mot den vakre, australske skuespilleren Margot Robbie (25), som bekler rollen som Jane. 

Før innspillingen måtte svensken forvandle kroppen sin til det ekstreme, og lære seg å svinge i armene fra tre til tre. Det var imidlertid en helt annen fysisk aktivitet som satte sitt merke på 39-åringen.

- Selv om jeg spilte inn scener der jeg kjempet mot ville aper, fikk jeg én eneste skade - og det var under en sexscene med Margot. Hun slo meg, røper han til Daily Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

Han forteller videre at det var regissør David Yates (52) som ønsket at scenen skulle være så vill som mulig.

- David ropte bak kamera: «Slå ham hardere! Kom igjen», sier han videre. 

Var kjempenervøs 

Skarsgård, som også er kjent fra suksesserien «True Blood», har tidligere fortalt at flere deler av filminnspillingen var utfordrende. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer