NYBAKTE FORELDRE: Alexander Kristoff og Maren har fått sønn nummer to.
NYBAKTE FORELDRE: Alexander Kristoff og Maren har fått sønn nummer to. Vis mer

Alexander Kristoff ble pappa for andre gang

Gull på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: Proffsyklisten Alexander Kristoff (27) og kona Maren (24) jubler av babylykke. Paret har nemlig fått en liten sønn.

- Liam er 3410 gram og 49 centimeter lang. Nytt medlem av Kristoff-familien. Alt bra, også med Maren, skriver den stolte pappaen på sin egen Instagram-profil sammen med et søtt bilde av den nyfødte gutten.

Kristoff trodde først at han ikke kom til å rekke konas fødsel ettersom terminen var 4. juli - dagen før han skal i gang med årets Tour de France.

- Selvfølgelig er det tøft. Jeg synes det er veldig tøft. Vi har valgt dette livet, og sånn er det. Han har en arbeidsgiver han og, sa Maren til Dagbladet tidligere denne måneden.

Men nå som den vesle krabaten kom før tiden får den lille familien noen hyggelige dager til å bli kjent på før Kristoff må dra avgårde.

Paret, som giftet seg i en romantisk seremoni i Stavanger domkirke i oktober, har også sønnen Leo sammen.

PÅ PALLEN: Alexander Kristoff startet proffkarrieren i 2010. Han vant bronse under landeveisrittet i Sommer-OL i London i 2012. Her på pallen under Tour de France i fjor sommer.  Foto: REX/Photosport Int/All Over Press
PÅ PALLEN: Alexander Kristoff startet proffkarrieren i 2010. Han vant bronse under landeveisrittet i Sommer-OL i London i 2012. Her på pallen under Tour de France i fjor sommer. Foto: REX/Photosport Int/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Marit Bjørgen er gravid