MEDISINSK UNDER: Programleder og artist Alex Rosén avslører at det er et under at han lever etter en rekke dramatiske opplevelser.  Foto: NTB scanpix
MEDISINSK UNDER: Programleder og artist Alex Rosén avslører at det er et under at han lever etter en rekke dramatiske opplevelser. Foto: NTB scanpixVis mer

Alex Rosén måtte sy 240 sting

- Hele meg var kuttet opp, sier «Skal vi danse»-profilen om en av de aller verste dagene i sitt liv.

SEOGHØR.NO: Denne høsten er Alex Rosén (48) en av deltakerne i TV2-suksessen «Skal vi danse».

Tidligere i høst innrømmet TV-profilen at det var en hard start på dansekonkurransen, ettersom han slet med betennelser i kroppen.

I et nytt intervju med Her og Nå forteller 48-åringen at han har en lang og dramatisk sykdomshistorie lenge før «Skal vi danse»-deltakelsen.

Til ukebladet forteller han blant annet om en ulykke da han var kun syv år gammel, da han var døden nær.

- I blokka vi bodde i hjemme på Grefsen var det doble glassdører i inngangspartiet. Jeg brukte alltid å løpe i full fart og hoppe mot dem når jeg skulle inn. Det gikk bra - helt til det ikke gikk bra... En vinterdag i 1976 tok jeg litt for mye fart og gikk tvers gjennom døra. Jeg holdt på å dø der og da, forteller han til bladet.

Den da syv år gamle programlederen ble liggende i masse knust glass, mens glasssplinter falt ned og spiddet ham.

- Hele meg var kuttet opp. Nyrer og lunger var alvorlig skadet, og jeg blødde voldsomt. Men så skjer det utrolige. En kvinnelig lege kommer tilfeldigvis fordi og får stoppet de verste blødningene. Hun reddet uten tvil livet mitt. Da jeg kom på sykehuset, fikk jeg blodoverføring hele natten og måtte sy 240 sting. Det er mye på en liten kropp, sier han til Her og Nå.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR «NORSKE TALENTER» -DOMMER: Noen kjenner kanskje igjen Alex Rosèn fra når han var dommer i TV 2s talentprogram «Norske Talenter». Foto: NTB scanpix
VAR «NORSKE TALENTER» -DOMMER: Noen kjenner kanskje igjen Alex Rosèn fra når han var dommer i TV 2s talentprogram «Norske Talenter». Foto: NTB scanpix Vis mer

Gir alt for å vinne

Rosén ble først kjent som stuntjournalist i ungdomsprogrammet «U» på NRK, tilbake i 1991. Senere har han gjort suksess blant annet som dommer i «Norske Talenter» på TV 2.

I «Skal vi danse» svinger han seg på parketten hver lørdag med dansepartner Alexandra Kakurina (33). 

Rosén innrømmet tidligere i høst overfor Seoghør.no at han gir alt for å vinne «Skal vi danse».

Han avslørte også at familien er forberedt på at de vil bli flaue.

- Fordi de gruer seg til at jeg skal drite meg ut. Men jeg kan forsikre dere om at det kommer jeg ikke til å gjøre. Ikke med vilje i hvert fall, sa han.

PARTNERE: Alex Rosén danser med Alexandra Kakurina i høstens «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
PARTNERE: Alex Rosén danser med Alexandra Kakurina i høstens «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: Avslørte ny «Skal vi danse»-skade

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.