Alex Rosén lagt i jern

- Jeg hang i en syltynn tråd, forteller han.

VOKSEN: I 20 år har Alex Rosén levd rock'n'roll-livet. Nå bedyrer småbarnsfaren at han har roet seg ned. Foto: SCANPIX
VOKSEN: I 20 år har Alex Rosén levd rock'n'roll-livet. Nå bedyrer småbarnsfaren at han har roet seg ned. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg var på feil plass til fei tid og ble helt tilfeldig pågrepet.

- Jeg hang i en syltynn tråd og ble kjørt i full fart ned til politistasjonen i Rio og avkrevd 10.000 dollar for å slippe fengsel. Så mye hadde jeg selvfølgelig ikke på konto. Dermed ble det forhandlinger og jeg endte opp med å bestikke politisjefen for 2360 kroner. Vi var til og med i minibanken for å ta ut pengene sammen!

Dette er det småbarnspappaen Alex Rosén (38) som i dag forteller Se og Hør Weekend.

Hans opplevelsestrang har ført ham verden rundt - og hjem igjen. Men endestasjonen kunne fort blitt Brasil, etter at bevæpnet politi arresterte ham etter en forferdelig misforståelse, skriver bladet.

Det blir også skrevet at dette langt i fra er den eneste gangen musikeren, artisten og tv-stjernen har blitt fanget inn av lovens lange arm.

- Det er blitt noen arrestasjoner. Særlig i utlandet. Jeg tror det må ha blitt ti ganger til sammen opp gjennom årene. Men bank i bordet - jeg er aldri blitt dømt for noe og har forsatt rent rulleblad, forteller mannen som ble lagt i jern av terrorpolitiet etter at han fant det for godt å sende opp sporlys fra verandaen i Oslo. Heldigvis så de på det som guttestreker, humrer Alex i det store intervjuet med Se og Hør Weekend...


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer