Alex Rosén er glad samboeren sa nei til «Berserk»

TV-personligheten ble reddet av familielivet.

FAMILIEFAR: Programleder Alex Rosén la de villeste stuntsene og ekspedisjonene på hylla etter at han og samboeren stiftet familie. Her på  «Grusomme meg»-premieren i høst, sammen med eldstesønnen Thomas.   Foto: Stella Pictures
FAMILIEFAR: Programleder Alex Rosén la de villeste stuntsene og ekspedisjonene på hylla etter at han og samboeren stiftet familie. Her på «Grusomme meg»-premieren i høst, sammen med eldstesønnen Thomas. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Komiker og musiker Alex Rosén (42), blant annet kjent fra NRK-programmet «Berserk mot Nordpolen», har ikke vært redd for å sette liv eller ære på spill.

Med seilbåten «Berserk» har Rosén tidligere blant annet terget på seg isbjørn og seilt i Nordpolens iskalde farvann. 
 
«Berserk» ble imidlertid meldt savnet utenfor Antarktis forrige uke, og tre av seilbåtens besetningsmedlemmer er fortsatt savnet. NRK-programlederen er svært bekymret over hva som kan ha hendt med mannskapet, skriver Se og Hør.

42-åringen deltok på flere ekspedisjoner med seilbåten på 2000-tallet. Slik sett kan man si at familielivet satte en stopper for flere farlige episoder - slik som den som har tilstøtt båten nå:

- Jeg orker rett og slett ikke å være borte fra sønnen min i så lange trekk. For første gang har jeg noe å gå i døden for, sa Rosén til Se og Hør etter at eldstesønnen Thomas (5) ble født.

For etter at Rosén ble far for første gang i 2005, måtte den skruppelløse programlederen roe seg ned. I dag lever han et mer bedagelig familieliv sammen med samboeren Silje Urbye (34) og deres to sønner.

Ifølge Se og Hør skal samboeren ha bedt ham svært innstendig om å ikke delta på flere farefulle ekspedisjoner som familiefar, noe både han og familien kan være glade for i dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å slanke seg