- Alex er soft

Mia Gundersen hevder "Norske Talenter"-dommeren egentlig har et mykt hjerte.

BRA TEAM: - Alex er helt ypperlig! Han er en intelligent mann. Han er soft, og selv om han er kjent som en bråkebøtte, har han et mykt hjerte, sier Mia Gundersen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BRA TEAM: - Alex er helt ypperlig! Han er en intelligent mann. Han er soft, og selv om han er kjent som en bråkebøtte, har han et mykt hjerte, sier Mia Gundersen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Nå er det snart klart for premiere på "Norske Talenter" på TV 2, og nytt fra sesongen er at komiker Alex Rosén (41) skal innta dommerpanelet i talentkonkurransen.

Rosén erstatter dermed Jan Fredrik Karlsen (36), og skal sammen med Mia Gundersen (48) og Thomas Giertsen (38) lete etter Norges nye talent.

Til Seher.no innrømmer Gundersen at hun gleder seg til samarbeidet med komikeren, og at folk som har et inntrykk av ham som en bråkebøtte nok vil bli overrasket.

- Alex er helt ypperlig! Han er en intelligent mann. Han er soft, og selv om han er kjent som en bråkebøtte, har han et mykt hjerte. Ingen av dommerne i år kommer til å være spesielt strenge, vi er noen luninger, forteller den tidligere "Skal vi danse"-deltageren.

"Norske Talenter" er en talentkonkurranse innenfor alle grener, og er åpen for alle, uansett alder. I 2008 var det Erlend Bratland som gikk av med seieren, og i fjor var det dansegruppa "Quick" som vant. Gundersen sier til Seher.no at publikum vil få se mange dyktige talenter i år også.

- Det er et veldig bra nivå i år, og man kommer til å får se talenter man ikke har sett tidligere. Vi i dommerpanelet kommer til å få et problem med å velge, innrømmer hun.

Da Seher.no møtte Alex Rosén under TV 2s vårlansering i november, fortalte 41-åringen at han så fram til å få den makten det innebærer å sitte i et dommerpanel.

- Jeg har alltid hatt lyst til å være dommer, det er på en måte det øverste maktapparatet. Om du snakker Franz Kafkas "Prosessen" eller den norske rettsstat, så er dommerfunksjonen så viktig. Og nå, for første gang skal jeg få være dommer! Jeg lover deg at det ikke skal bli lett, det skal gå ut over folk, sa han den gang.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Alex drakk og kjørte bil på TV