Alessandra Ambrosio droppet undertøyet

Men «Victoria's Secret»-engelen var ikke den eneste som var vågal på InStyle Awards. Se bildene fra den røde løperen.Se bildene og kast terning på antrekkene!

GIKK «COMMANDO»: Alessandra Ambrosio er en av verdens mest kjente undertøysmodeller, men valgte å droppe å ha noe under kjolen da hun dro på motefest mandag. Foto: Scanpix
GIKK «COMMANDO»: Alessandra Ambrosio er en av verdens mest kjente undertøysmodeller, men valgte å droppe å ha noe under kjolen da hun dro på motefest mandag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Victoria´s Secret»-modellen Alessandra Ambrosio er en av verdens mest kjente undertøysmodeller.

Men på InStyle Awards i Los Angeles mandag, valgte den sexy 34-åringen å droppe å ha på seg noe under festkjolen.

I en hvit åletrang kjole med svært dyp utrigning og store nakne partier, fikk modellen nok av oppmerksomhet på den røde løperen.

Men det var ikke bare den brasilianske skjønnheten som hadde valgt hvitt og hot på prisutdelingen. Også modellkollega Miranda Kerr (32) hadde en kroppsnær, hvit kjole på seg for anledningen.

Sanger og skuespiller Zoë Kravitz (26) hadde valgt hvitt og gjennomsiktig, men gikk for en avslappet og bohemsk look.

Saken fortsetter nedenfor.

[views:embed:node_embed:block:82598]

Realitykjendis Kim Kardashian (35) hadde en hvit heldekkende kjole med kappe bak, som virkelig fremhevet den store gravidmagen hennes.

HVITT: Hollywood-stjernene hadde hatt samme tanke i hode da de kledde seg til Instyle Awards. Mange kom i hvitt og trangt på den fasjonable festen (f.v) Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Kim Kardashian og Zoë Kravitz Foto: NTB Scanpix
HVITT: Hollywood-stjernene hadde hatt samme tanke i hode da de kledde seg til Instyle Awards. Mange kom i hvitt og trangt på den fasjonable festen (f.v) Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Kim Kardashian og Zoë Kravitz Foto: NTB Scanpix Vis mer

Venninnene Gwyneth Paltrow (43) og Kate Hudson (36) koste seg sammen på festen, og det var også Hudson som overleverte prisen for årets stilikon til venninnen.

HEDRET: Gwyneth Paltrow mottok en pris for årets stilikon av motebladet InStyle. Her med Kate Hudson. Foto: Afp
HEDRET: Gwyneth Paltrow mottok en pris for årets stilikon av motebladet InStyle. Her med Kate Hudson. Foto: Afp Vis mer

Da hun mottok prisen var det tydelig at hun var svært beæret over at det var akkurat Hudson som delte den ut.

- Jeg har ikke en søster, men hvis jeg hadde hatt en, så er hun en inkarnasjonen av vakre og bekymringsløse Kate, som tilfører musikk og spontanitet til livet mitt, sa Paltrow ifølge InStyle.

LES OGSÅ: «Fotballfrue» gjør som Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer