- Alesha er fantastisk

John Carew roser sin nye venninne.

- IKKE PAR: John Carew bekrefter at han treffer popstjernen Alesha Dixon, Men foreløpig hevder han de bare er gode venner. Foto: Se og Hør, Tor Kvello
- IKKE PAR: John Carew bekrefter at han treffer popstjernen Alesha Dixon, Men foreløpig hevder han de bare er gode venner. Foto: Se og Hør, Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fotballstjernen John Carew (28) får ikke nok av sin nye venninne - den britiske sangerinne og danseren Alesha Dixon (29).

Som Seher.no meldte om i forrige måned - har Carew og Dixon blitt observert sammen på byen i Storbritannia den siste tiden. Senere bekreftet Carew overfor Se og Hør at han datet sangerinnen.

Og til avisen Daily Mirror innrømmer Carew nå at han er en stor fan av Alesha.

- Først vil vi bli kjent som venner, og så får vi se hva fremtiden bringer. Jeg vil ikke kalle oss et par fordi vi fortsatt holder på å bli kjent, men hun er en fantastisk person.

Dixon har tidligere vært med i den britiske popgruppen Mis-Teeq, og vant i 2007 den britiske utgaven av "Skal vi danse?".

- Jeg kjenner til dansingen hennes, og hun hjelper også meg med forarbeidet, sier Carew til Daily Mirror.

Alesha Dixon har tidligere vært gift med popstjernen MC Harvey, men skilte seg i 2006, etter at han hadde vært utro med hennes venninne.

LES OGSÅ: - Ville ikke leve lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer