Alene på den røde løperen etter bruddet

- Ronan Keating så liten og vever ut i dressen sin.

FØRSTE GANG: Dette var første gangen Keating viste seg fram på den røde løperen etter nyheten om bruddet fra kona Yvonne. Foto: All Over Press
FØRSTE GANG: Dette var første gangen Keating viste seg fram på den røde løperen etter nyheten om bruddet fra kona Yvonne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2010 sprakk nyheten om at den tidligere Boyzone-stjernen Ronan Keating (35) hadde vært utro med danseren Francine Cornell.

Keating og kona Yvonne (37) forsøkte å redde forholdet, men for to uker siden ble det for vanskelig, og paret kunngjorde at de hadde brutt med hverandre etter 14 års ekteskap.

Søndag kveld viste Keating seg fram på den røde løperen for første gang siden bruddet, da han entret Olivier Awards ved The Royal Opera House i London.

«Han så liten og vever ut i dressen sin, med en hvit skjorte og sort tilhørende slips, og poserte sammen med Girls Aloud-stjernen Kimberley Walsh, som strålte i sin hvite kjole», skriver Daily Mail.

Keating stod på scenen og fremførte sangen «No Matter What» sammen med Walsh.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gir opp ekteskapet etter 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer