DYKTIG: I høst tok Linn Skåber over etter Anne Kat. Hærland som programleder i det populære NRK-programmet "Nytt på nytt". Foto: Seher.no
DYKTIG: I høst tok Linn Skåber over etter Anne Kat. Hærland som programleder i det populære NRK-programmet "Nytt på nytt". Foto: Seher.no Vis mer

Alene med sønnen i jula

Humordronningen Linn Skåber er ikke spesielt glad i julehøytiden.

Publisert
SEHER.NO: I vår ble det slutt mellom "Nytt på nytt"-programleder Linn Skåber (37) og kjæresten gjennom seks år, Atle Halstensen (39).

Selv om ting har vært vanskelig på det private plan har hun høstet stor suksess med TV-programmet "Hjerte til hjerte" på NRK og sommershowet "Tres Amigas". I tillegg har hun tatt over etter Anne Kat. Hærland som programleder i "Nytt på nytt".

2007 har med andre ord vært litt av et år for Linn Skåber.

- Det har vært et år fylt av store utfordringer og mange hendelser på godt og vondt, sier hun til VG.

- Grunntonen i meg lengter ikke etter dype tragedier eller store høyder. Jeg trives best i rolige farvann. Men alle erfaringer er med på å gjøre oss til helere mennesker, og samlivsbrudd skjer med 70 prosent av oss. Det gjelder å se ting i sammenheng, forklarer hun.

Dette blir det første året Linn skal feire alene med sønnen Niels (5) etter bruddet med kjæresten, og komikeren innrømmer at hun ikke har så mye til overs for den nært forestående høytiden.

- Jeg synes julen er en utrolig melankolsk og mørk tid, med mye savn hos alle mennesker. Familier lukker seg inne i julen, og det står veldig mange igjen ute i kulden, sier hun til avisa.

- Holdningen min til jul har nok noe med at jeg er enebarn og vet at jeg en dag blir hun kjipe tanten som banker på døren hver julaften, fordi hun ikke har så mye familie.

Likevel ser hun frem til å tilbringe kvalitetstid med lille Niels.

- For min del ligger det mye glede i å dele førjulstiden med sønnen min, ta han med på førjulskonserter, pynte juletreet og barnehageavslutnignen. Jeg gleder meg veldig til å feire med Niels, det gjør at julen blir bra i år, sier hun.

LES OGSÅ: Linn er mest populær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer