<strong>FORANDRING:</strong> Macaulay Culkin har gjennomgått store forandringer siden mai da bildet til venstre ble tatt. Bildet til høyre ble tatt i Los Angeles denne uken. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING: Macaulay Culkin har gjennomgått store forandringer siden mai da bildet til venstre ble tatt. Bildet til høyre ble tatt i Los Angeles denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Macaulay Culkin:

«Alene hjemme»-stjernens nye utseende overrasker

Macaulay Culkin (36) har snudd om på livsstilen sin.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det så lenge mørkt ut for barnestjernen Macaulay Culkin (36).

Etter flere år med spekulasjoner rundt narkotikamisbruk og alkoholavhengighet, var det få som trodde at «Alene hjemme»-skuespilleren kunne stable seg på bena igjen.

Heldigvis har det løst seg for 36-åringen. Nå jubler fansen på Twitter over nye bilder av den tidligere barnestjernen, der han ser mye friskere ut.

Macaulay har tidligere skapt overskrifter etter at bekymrede fans påpekte at 36-åringen en periode så svært tynn og blek ut. Flere hevdet han drev med narkotika, men dette har han i etterkant nektet for, ifølge E! News.

<strong>FRISKERE ENN FØR:</strong> Macaulay Culkin på vei ut av et supermarked i Los Angeles etter å ha kjøpt sigaretter. Foto: NTB Scanpix
FRISKERE ENN FØR: Macaulay Culkin på vei ut av et supermarked i Los Angeles etter å ha kjøpt sigaretter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med The Guardian sa han at folk egentlig ikke bør spekulere i privatlivet hans, i og med at han trakk seg tilbake fra rampelyset.

Omringet av kjæresterykter

De nye bildene, som er tatt av paparazzier, viser Macaulay på vei ut av en matbutikk i Los Angeles.

Flere på sosiale medier påpeker at forandringen kan ha noe å gjøre med hans kommende rolle i filmen «Changeland».

Saken fortsetter nedenfor.

«Hvorfor er det ingen som snakker om Macaulay Culkin? Se så mye sunnere og yngre han ser ut!», skriver en bruker.

«Håper vi alle kan se like fornøyde og friske ut som Macaulay gjør i 2017», skriver en annen.

I filmen skal han spille mot «The Suite Life of Zack and Cody»-stjernen Brenda Song (29), som forøvrig sto utenfor butikken og ventet på Macaulay da bildene ble tatt.

Ifølge E! News hadde skuespillerkollegaene spist middag sammen og stoppet for å kjøpe sigaretter da Macaulay ble gjenkjent.

Nå svirrer også ryktene rundt en eventuell romantisk forbindelse mellom de to barnestjernene.

<strong>VAR IKKE TIL Å KJENNE IGJEN:</strong> Famile, venner og fans var lenge bekymret for 31-åringen. Foto: NTB Scanpix
VAR IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Famile, venner og fans var lenge bekymret for 31-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke kontakt med faren

Tidligere har Macaulay sjelden dukket opp på offentlige arrangementer og den røde løperen, til tross for sin popularitet etter rollen som Kevin McCallister på starten av 1990-tallet.

Tidligere har «Alene hjemme»-yndlingen nemlig vært igjennom en tung periode, noe han tilsynelatende spøkte om i en nett-serie før jul. Der dukker Culkin opp som den voksne utgaven av Kevin, som var traumatisert av opplevelsene som utspant seg i «Alene hjemme»-filmene.

I 2013 fant «My Girl»-stjernen lykken med New York-jenta Jordan Lane Price, tre år etter bruddet med skuespiller Mila Kunis (32). I 2012 var derimot både familie og fans bekymret for Culkins helse.

- JEG HAR FORTSATT MARERITT OM HAN SKALLA FYREN: I den første episoden av en web-TV-serie, produsert av Jack Dishel, er Culkin tilbake i rollen som Kevin Mc Callister fra «Alene hjemme»-filmene. Video: Jack Dishel Vis mer Vis mer Vis mer

- Han har vært avhengig i halvannet år nå, og bruker enten oxycodone eller heroin. Han omgir seg bare med narkomane. Det er en virkelig stor tragedie. Dette dreper ham, hevdet en kilde om stjernens angivelige rusproblemer den gang.

<strong>BARNESTJERNE:</strong> Macaulay fikk rollen som Kevin McCallister da han bare var 10 år gammel. Foto: NTB Scanpix
BARNESTJERNE: Macaulay fikk rollen som Kevin McCallister da han bare var 10 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Macaulays far, Christopher, har sagt til mediene at han var bekymret for sønnen han ikke har hatt kontakt med på over 15 år.

Macaulay slo igjennom allerede 10 år gammel, og kuttet kontakten med faren da det ble kjent at han stjal av sønnens penger. For ni år siden døde Macaulays søster Dakota i en tragisk bilulykke, noe som gjør Christopher ekstra redd for sønnen sin.

- Han vil ikke miste sønnen før de har fått en sjanse til å reparere forholdet, fortalte en kilde til InTouch Weekly.

LES OGSÅ: Slik ser «Alene hjemme»-stjernene ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer