BESVIMTE: Aleksander Denstad With vurderte å trekke seg fra Idol i 2006. Foto: SCANPIX
BESVIMTE: Aleksander Denstad With vurderte å trekke seg fra Idol i 2006. Foto: SCANPIXVis mer

Aleksander Denstad With besvimte

Søndag kollapset Susan Boyle. - Det kan godt skje i Norge. Vi har et tilsvarende trykk her, innrømmer Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen.

SEHER.NO: Søndag ble Susam Boyle (48) fraktet med ambulanse til et mentalsykehus etter å ha blitt nummer to i "Britain's Got Talent".

Den skotske sangfuglen var storfavoritt, men tapte for dansegruppa Diversity etter å ha vært hele verdens nye yndling i hele vår. Over 100 million har sett henne på YouTube og presset på den enkle kvinnen har vært enormt.

Idol-vinner fra 2006, Aleksander Denstad With, har selv fått føle på kroppen hvordan det er å gå fra en anomym kjendis til plutselig å være superkjendis.

- Jeg vurderte å trekke meg. Den tanken tror jeg slo de fleste som var med. Mange som melder seg på har et inntrykk av at Idol bare er idyll og glitter. Det er et vanvittig press, og man kan fort gå på en smell. Man skal være klar over hva man går til, sier 21-åringen til Dagbladet.

Presset fikk fysiske utslag også hos Aleksander.

- Jeg besvimte etter å ha stått på scenen med 40 i feber, forteller han.
Supermanager og Idol-juryleder Jan Fredrik Karlsen tror det som har skjedd med Susan Boyle også kunne ha skjedd her hjemme.

- Det kan godt skje i Norge. Vi har et tilsvarende trykk her, men det er umulig å forutse hvordan folk håndterer å gå fra å være mannen i gata til å bli superstjerne på et blunk, sier Karlsen til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Alexander ble dumpet