Alejandro kjører båt igjen

"Hell If I"-sangeren blir fergefører - men bare på film.

SETTER SJØBEN: Ett år etter båtkrasjen i Kristiansand prøver Alejandro Fuentes seg igjen bak roret. Foto: SCANPIX
SETTER SJØBEN: Ett år etter båtkrasjen i Kristiansand prøver Alejandro Fuentes seg igjen bak roret. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor krasjet popstjernen Alejandro Fuentes sin nyinnkjøpte millionbåt i havnebassenget i Kristiansand. Nå prøver den tidligere Idol-deltageren seg bak roret igjen.

Alejandro er ifølge VG blitt tilbudt en rolle som fergefører i norgeshistoriens dyreste barnefilm - "Yohan - barnevandreren".

- Vi tenkte at en rolle som båtfører ville være jobben for Alejandro. Jeg tenkte før jeg tilbød ham rollen at enten sparker han meg i leggen eller så ler han, sier produsent Odd Hynnekleiv til VG.

Alejandro, som ennå ikke har tatt båtførerprøven, hevder imidlertid at han ble tilbudt rollen før den mye omtalte hendelsen ved Fiskebrygga i Kristiansand. Likevel trenger han ikke bekymre seg for dårlig båtkjøring denne gang - det blir nemlig ikke han som skal kjøre fergen i virkeligheten.

Ifølge VG er Alejandros rolle i filmen liten, mens de største voksenrollene spilles av Dennis Storhøi og Jørgen Langhelle. Produsentene er også i forhandlinger med noen store internasjonale stjerner.

- Vi er i kontakt med både Antonio Banderas og Mads Mikkelsen, avslører Hynnekleiv.

LES OGSÅ: Ali solgte båten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer