Alec ber om unnskyldning

Alec Baldwin prøver å vise datteren - og verden - at han ikke er en brølepappa.

UNNSKYLD: Alec Baldwin prøver å rette opp inntrykket overfor datteren Ireland (t.v.). Foto: All Over press
UNNSKYLD: Alec Baldwin prøver å rette opp inntrykket overfor datteren Ireland (t.v.). Foto: All Over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Baldwin (49) fikk mange foreldre til å sette kaffen i halsen, da et telefonopptak der han skjeller ut datteren, havnet på internett. Nå prøver han å gjøre bot.

I designerdress og mørke solbriller tok "Jakten på rød oktober"-stjernen i går sin 12 år gamle datter Ireland med på spasertur langs Malibus strender.

Men gifteklare Alec - som kjemper en bitter kamp om foreldreretten til Ireland med eks-kona Kim Basinger - fikk ikke gå alene. Basinger (53) har nemlig leiet inn en livvakt som passer på datteren etter Alecs telefon-tabbe!

Sikkerhets-tiltakene har fått Baldwin til å rase. Han beskylder Basinger for å stå bak telefon-lekkasjen for å sikre seg eneansvaret for datteren.

- Hva slags foresatt lar en slik beskjed sive ut for deretter å utstyre barnet med livvakt? Den eneste faren hun er utsatt for er i hennes eget hjem, sier en venn av Alec til New York Post ifølge BT.

Nå håper Baldwin-fansen - som har gitt sin helt både ris og ros etter telefon-terroren - at strandlivet skal få partene til å roe seg ned...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer