IT'S COMPLICATED: Alec Baldwin mener at man har blitt gammel når man vet at man vil tilbake til ekskona. Foto: Stella Pictures
IT'S COMPLICATED: Alec Baldwin mener at man har blitt gammel når man vet at man vil tilbake til ekskona. Foto: Stella PicturesVis mer

Alec Balwin savner ekskona

Unge damer gir Alec Baldwin lyst til å skyte seg selv...

SEHER.NO: "It's Complicated"- skuespilleren Alec Baldwin (51) hinter om at han angrer bittert på at han forlot ekskona Kim Basinger i 2002.

Til FemaleFirst forteller han at det er på en litt spesiell måte han fant ut av at han hadde blitt gammel.

- Menn ligger bokstavelig talt i sengen sammen med konene sine når ekteskapet begynner å rakne, og tenker: Jeg må se å komme meg vekk herfra, samtidig som de tenker at de må få seg en fantastisk kvinne. Så skiller man seg, møter en kvinne, gifter seg med henne. Og mens tiden går har man blitt litt eldre, og klar for å gå tilbake til ekskona. Du vil ha en kvinne som er normal og ikke gal. En kvinne som er mer lik deg selv, du har blitt eldre, sier han.

Alec Baldwin er for tiden aktuell i filmen "It's Complicated" sammen med Meryl Streep - hvor han spiller en middelaldrende mann med en ung kone - som innleder et forhold til ekskona si.

Men i virkeligheten hevder han at han ikke interessert i yngre kvinner.
 
- Hva er det som er verre enn å våkne opp med en 25 åring? Du har lyst til å gå og skyte deg selv fordi du har ingenting å prate med henne om. Seriøst, det er trist. Men flere menn går etter yngre kvinner fordi det er deres idealer. De ser etter kvinner som er lik deres første kjærlighet, og har holdt fast ved et seksuelt ideal som de hadde når de var 18. Andre menn derimot, greier å se forbi det, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES MER: Hoppet av glede for gullstatuetten